Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, elokuuta 08, 2008

Yksi työpäivä ja go go goTIP-SEMINAARI 2009

LÄHES koko TIP-hankkeen henkilökunta osallistui TIP-seminaariin perjantaina 080808.

Avaussanat sai käyttää koulun rehtori. Koulutusosuuden (klo 10-11.30) veti kerhotyön asiantuntija, TIP-hankkeen ohjausryhmän jäsen Marjo Kenttälä työtovereineen Kerhokeskuksesta. Pizza-lounaan jälkeen porukka ideoi koordinaattori Sari Törrösen johdolla TIP-konseptia niin, että kaikki on valmina H-hetkellä, tiistaina 12.8 klo 12.45.

HOMMIA piisasi. Itse nousin yöllä ylös klo 5.45 sovittamaan 5. luokkien lukkareita taksiaikojen ilmoittamista varten. Talonmiehet roudasivat tavaroita Kalajärvelle. Viimeisiä äänieristyslevyjä liimailtiin päädyn kattoon. Apulaisrehtori Ulla järjesteli taksi-kuljetuksia. Opettajat pakkasivat luokkiaan. Tänään mm. Irja ja Raija. Tilannetta fundeeraamassa kävivät myös Anna-Liisa Kurki, Laaksosen Marko ja Lehikoisen Ismo.

MONI asia on vielä vaiheessa. Sunnuntaina taitaa kanslian valo palaa pitkään :-( jotta paperit olisivat valmiina opettajille maanantaiksi.

PS 1. Klo 16 Paitamyllyssä oli valmiina "Team Aurora"- turneepaidat. Selässä on teksti " Aurora PedaGoMix proudly presents DIASPORA II. 51. tuotantokausi." Oikein tarkkanäköinen huomaa, että silmälasieni väri on taittunut ruskeammaksi.

Numero 51 viittaa koulun ikään. Diaspora taas on sanaleikki. Alunalkaen diaspora on tarkoittanut hajallaan asumista.

Näistä paidoista tunnistaa henkilökuntamme huomenna työhyvinvointiristeilyllä Tallinnaan mutta myös alkavan syksyn aikana. Lukuvuosipaitaa saa ostaa myös oppilaille. Myynti organisoitaneen Koti & Koulu ry:n kautta.

PS 2. Huutonet YES! Sainkuin sainkin huudettua Walter-lasten hanurin. Nyt JJ:n ja minun salanäytelmäni saa sähäkkää säestysvoimaa.

Ei kommentteja: