Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, elokuuta 13, 2008

Toinen koulupäivä

KUVA: Anna-Liisa Kurjen 6b-luokka on kotiutunut uuteen luokkaansa Kalajärvelle.

TOINEN koulupäivä kahdessa osastossa toimivassa Aurorassa suorastaan vilahti. Aamulla opettajat ja koulunkäyntiavustajat kokoontuivat ko 8-9 viikkopalaveriin. Aamunavaukseksi käsittelin teemaa "reflektoidut rutiinit ja pedagoginen ajattelu". Puolet ajasta tehtiin töitä tiimeissä.

AURORAN osastossa (0-4-luokat) hommat sujuvat mainiosti. Turvallisen iltapäivän hankkeessa startattiin pajat.Tai ainakin melkein, sillä älytön sade sotki suunnitelmia.

KUVA: Jukka Jokirannan 6a-luokka sisusti innolla auditorioita.

KALAJÄRVEN OSASTOSSA toinen päivä sujui vielä paremmin kuin ensimmäinen. Julia- ja Tuomo-opettajat ja minä jelppasimme välituntivalvonnassa, jotta luokanopettajat saivat pienen ruokatauon. Raija ja Irja vaihtavat huomenna luokkia. Raijalle varatussa luokassa ilma ei riitä 21:lle oppilaalle.

LAITOIN päivän lopuksi kirjeen virastoväelle Auroran tilanteesta. Olen pikkuisen huolissani parakin korjaustöiden aikataulusta. Palaneen osan purkutöitä ei ole edes aloitettu. Niinikään tarvitsemme viivytyksettä kannan siihen, voidaanko savuvaurioituneita opetusvälineitä käyttää, vai joudummeko hankkimaan uudet. Kyseessä on kymmenien tuhansien eurojen ratkaisu.

HUOMENNA torstaina on siis opettaja Juha Hyvärisen muistotilaisuus, johon myös vanhemmat ovat sydämellisesti tervetulleita. Tilaisuus on 0-4-luokkalaisille Aurorassa klo 10 - 10.20 ja 5-6-luokkalaisille Kalajärvellä auditoriossa klo 11.50- 12.10.

Ei kommentteja: