Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, tammikuuta 20, 2016

Luokanopettajan päiväkirjalle 2016-17 painolupa

TÄNÄÄN Luokanopettajan päiväkirja 2016-17 sai painoluvan. Tekstejä oikoluettiin kaksi viikkoa, ja taittaja teki korjauksia tosi vauhdikkaasti. Painoaikataulussa olemme hieman etunojassa. Hienoa.

KIRJA ilmestyy maaliskuussa, ja se jaetaan osallistujille uunituoreena Suomen Luokanopettajien vuosikokouksessa Turussa. Muiden täytyy se tilata, ja postitus alkaa heti vuosikokouksen jälkeen. Kokemuksesta kannattaa neuvoa tilaamaan se a.s.a.p,  jotta varmistaa, että saa omansa. Vaikka painoksia on jatkuvasti kasvatettu, päiväkirjan eri mallit  on myyty viime vuosina usein loppuun ennätysajassa. Teemakin on huippuajankohtainen: vanhat ja uudet suomalaiset.  Tuemme näin opetussuunnitelmauudistuksessa korostuvaa kulttuuri-tietoisuutta.

Tilausohjeet ovat mm. juuri ilmestyneessä Luokanopettaja-lehdessä. Luokanopettajan päiväkirjaa voi tilata myös netissä osoitteesta www.suomenluokanopettajat.fi

Ensi lukuvuoden päiväkirja on järjestyksessään 27:s. Se on  toimittanut tuttu työryhmä Martti Hellström, Mirja Holste, Pekka Rokka ja Inger Sundblad. Kesään mennessä päätetään sitten, onko jo aika vaihtaa tekijöitä. Niin tai näin: Nyt päiväkirjaryhmä takkaa ja pokkaa ja toivoo, että tuote maistuu.


Ei kommentteja: