Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, marraskuuta 02, 2014

Luokanopettajan päiväkirja 2015-16 tulee!

LO-tarvike Oy kustantaa jälleen kerran Luokanopettajan päiväkirjan nyt lukuvuodelle 2015-16. Tuttu tekijäryhmä Martti Hellström, Mirja Holste ja Inger Sundblad on luvannut toimittaa ainakin vielä tämän 25. painoksen. Luvassa on tuttua ja turvallista mutta myös uudistuksia. Tuttua ovat mm. Pykäläviidakko, teemoitetut kuukaudet ja vinkitetyt viikkoaukeamat.

Luokanopettajaliiton facebook-ryhmässä koottiin päiväkirjan kehittämisideoita, ja liiton hallitus kävi ne läpi ja valitsi toteutettavat. Ideat, jotka olisivat johtaneet kirjan hinnan nostamiseen, pantiin odottamaan parempia aikoja.

Uudistuksista  ei vielä huudella, jotteivat kilpailijat varasta niitä :-)  Samasta syystä myös päiväkirjan teema ja kannen idea paljastetaan vasta marraskuun Luokanopettaja-lehdessä.

TYÖRYHMÄ on aloittanut jo alkusyksystä tekstien työstämisen, ja ensimmäinen aihio on valmiina koko lukuvuoden  15-16 osalta. Kullekin kirjoittajalle on nyt jaettu omat vastuukuukaudet, ja  tarkoitus on, että marraskuun aikana valmistuu ensimmäinen erä: neljän kuukauden tekstit tehtävineen.

Koko käsikirjoitus lähtee taittoon loppiaisena, ja oikolukukierrosten jälkeen päiväkirja jaetaan uunituoreena liiton kevätkokouksessa kokousedustajille.

Ei kommentteja: