Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, heinäkuuta 26, 2013

Ensimmäinen työviikko selätetty ja hyvällä mielellä

KELLO on 16.16,  ja työviikko täynnä. Pehmeä lasku duuniin onnistui yli odotusten.

Aamupäivän "uroteko" oli saada Kalajärven koulussa väistössä olevien 4.-6.-luokkien lukkareiden ekat versiot valmiiksi. Kirjoitan uroteko, koska en ole koskaan aikaisemmin joutunut lähtemään liikkeelle bussiaikatauluista. Koulun aloitusta oli pakko porrastaa joka päivä, jotta lapset mahtuvat busseihin.

Ei tämä versio huono ole. Mutta maanantaina täytyy tsekata vielä mm. , että kaikki mahtuvat busseihin myös kotimatkalla.

PERJANTAIN kohokohta oli lounas pitkän ja upean työuran tehneen ja nyt eläkkeelle siirtyvän Ismo Lehikoisen kanssa. Tietysti sveitsinleike ja muussi Bembölessä.  Ilo hienoa kuunnella uran huippukohdista, joista moni osui myös näihin Ismon Auroran vuosiin. Vielä kerran kaunis kiitos. Ja kiitos myös upeista kasvatusalan kirjoista, joita sain mukaani muuttokuorman keventämiseksi. Palaan niihin myöhemmin.

JÄLKIRUUAKSI muistuttelin viranhakijoita virtuaalikyselyn deadlinesta. Auttoi asiaa :-) Sitten tuotin itselleni vielä mielihyvää hahmottelemalla syksyn 2013 joulunäytelmää.

Mutta nyt:  hyvää viikonloppua. Katoan kanavalta sunnuntai-iltaan saakka. Töihinpaluuohjeistuksen hengessä luvassa on viikonloppuloma vaimon kanssa.


Ei kommentteja: