Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, maaliskuuta 23, 2013

Luokanopettaja-lehti 2/2013 taitettu!

Lehden 2 kannen hahmotelma (nostot puuttuvat)
NO niin, siinä se alkaa  olla.  Uusi Luokanopettaja-lehti.

Lehti on taas kerran taitettu, ja taitetut jutut oikoluettu. Oikoluennan teki tällä kerralla uusi toimitussihteerimme  Raimo Hautanen. Tuoreet silmät  näkevät paremmin.

Maanantaihin mennessä taittajamme Sepi Puustinen tekee viimeiset viilaukset, ja sitten lehti lähtee sähköisesti painoon Forssaan.

Lehti tulee vielä kerran hyväksyttäväksi (ns. sinikopiot), jolloin mm. värit tarkistetaan. Kerron sisällöstä silloin  enemmän. Kotipostiluukuissa lehti on huhtikuun puolivälissä.

ALOITIN Luokanopettaja-lehden toimituksessa vuonna 1989.  Kyllä aika rientää! Kun lehti ensi syksynä täyttää 35 vuotta, tulee minun osaltani täyteen lähes neljännesvuosisata. Ensin toimittajana ja sitten vuodesta 1995 alkaen päätoimittajana. On (viimeistään nyt) oikea aika luovuttaa upea "virka"  toisiin käsiin.

Olen ilmoittanut viime viikolla liiton puheenjohtajalle ja Lo-tarvikkeen toimitusjohtajalle, että ryhtyvät etsimään uutta päätoimittajaa. Kun itse otin pestin vastaan, lehden alkuperäinen päätoimittaja Pekka Varismäki toimi vielä  puoli vuotta vastaavana päätoimittajana  ja minä toisena päätoimittajana. Se oli minusta hyvä ratkaisu.

TEEN siis vielä kaksi syksyn numeroa, ja perehdytän seuraajaani. Ja sitten se on siinä.

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Olet tehnyt valtavasti töitä Luokanopettaja-lehden ja -liiton hyväksi. Suuriin saappaisiin on etsittävä uusi tekijä, joten meillä on melkoinen etsintätehtävä edessä. Suuret Kiitokset mielettömän suuresta työstä!

Tia Ukkola kirjoitti...

Ei niin hyvä uutinen, mutta ymmärrän... Kiitos Martti!