Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, marraskuuta 02, 2012

Viikon 45 ohjelma


PÄÄTTYVÄ  VIIKKO nro 44

Päättyvän viikon aikana siirryttiin marraskuulle. Nyt on aika kaivaa esiin talvivaatteet.  Kuntavaalit pidettiin. Oman johtokuntamme ehdokasasettelu on nyt tehty. Varjoja :  Melkoisella joukolla oppilaita viikkoon mahtuu hölmöilyjä sekä koulussa että vapaa-ajalla. Niiden selvittelyyn käytettiin useita työpäiviä. Seuraamuksista päätetään ensi viikolla. Koulutilojen siivouksessa on ollut vakavia puutteita.  Valoa : Monenlaista mukavaakin ehdittiin tehdä. Lumikin roolit on pian jaettu. Pikkuoppilaat valmisteleva omatoimisesti hienoja, omia esityksiä, josta pääsemme pian nauttimaan.ALKAVA  VIIKKO nro 45


7 viikkoa joululomaan! Kouluterveydenhoitaja Jenni on meillä tällä kouluviikolla  tiistaista keskiviikkoon.  Koulupsykologimme Heidi ja koulukuraattorimme Eija eivät ole paikalla maanantaina. Tällä viikolla viimeissäkin luokissa tehdään kiusauskysely. Oppilaat saavat myös vastata netissä "asiakastyytyväisyyskyselyyn".

Maanantai 5.11
Opettajilla  viikkopalaveri klo 8-9. (Kuulemme budjettitilanteen.  Lumikki-projektin suunnittelukokous. Sovitaan Auroran alueen kasvattajaverkon tapaaminen. Marraskuun must-tehtävät. Infoa asiakirjoista) . Klo 10  Kuukauden avaus: Ihmisenä kasvaminen salissa.  Iltapäivällä tehdään ohjatusti tuen dokumentteja. TS-Nina paikalla.   

Tiistai 6.11
Kouluterveydenhoitaja  paikalla. Rehtorilla vieraita Metropoliasta klo 13. 3-4-luokkien opettajat PLC-seminaarissa Kaisankodissa klo 12.30-14.

Keskiviikko 7.11.
Avustajien palaveria ei ole. Rehtori Espoon rehtorikoulutuksessa. Apulaisrehtori ja tarvittaessa vararehtorit vastaavat talosta. Kouluterveydenhoitaja paikalla. TS-Katri meillä.

Torstai 8.11.
Rehtori OAJ:ssa torstain ja perjantain.  Apulaisrehtori ja tarvittaessa vararehtorit vastaavat talosta. Postipalaveri klo 9.50 -10. TS-Nina meillä. Johtoryhmän kokous klo 12-12.30 (ilman Marttia: pelisääntöjä).  

Perjantai 26.10
Rehtori OAJ:ssa. Apulaisrehtori ja tarvittaessa vararehtorit vastaavat talosta Koulukuraattori Aurorassa?


Ei kommentteja: