Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, marraskuuta 30, 2012

Nousu jouluun kiihtyy!

JOULUIHMISILLÄ-  joihin minä kuulun- on vihdoin oikeus aloittaa joulun odottelu. Tänäänhän on se kuuluisa pikkujoulupäivä, eikö? Ensi viikolla Lumikin harjoitukset tiivistyvät.  Opettajat alkavat kirjoittaa numeroita todistuksiin.  Sitä seuraavalla koulu koristautuu joulujuhlaan. Ja 21.12  tasan kolmen viikon kuluttua perjantaina  jaetaan espoolaiskoiluissa joulutodistukset ja lähdetään viettämään ansaittua joululomaa.

SAAN  perjantaisin opettaa Kaijan 6c-luokkaa. Tänään meillä oli teemana pikkujoulut. Äidinkielen tuntien aikana jokainen valmisteli juhlaan esityksiä.  Sitten kävimme joulupuurolla. Maiskis.

Siestan jälkeen ensimmäisellä uskonnontunnilla juhlaohjelma vedettiin läpi, ja lapset herkuttelivat.  Ohjelmassa oli kupletti (minä) , vitsejä, tietokilpailu, jouluruno, oma rapin tyyppinen runo ja luokan bändin osaava esitys.

Toisella uskonnontunnilla kaikki 5.-6.-luokat kokoontuivat saliin. Kappelimme pappi Hannu piti meille sopivan mittaisen adventtihartauden, johon kuuluivat kaikki tilaisuuden oleelliset osat: laulua, saarnaa, rukous ja siunaus. Lauluja säestämään olimme saaneet Uma- opettajan.

SITTEN vielä  siistimään luokka, ja iloisella mielellä lumituiskun halki kotiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulun odotuksen aikaa Martille ja koko koulun väelle!

t. tonttu koulun kulmilta

PS.
Onkos oltu kilttejä?