Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, syyskuuta 27, 2011

Tiistai on taas illassa

Alkaa olla  ehkä viimeiset illat,
kun voi Vespalla ajella. Illalla
ajelutin vekotinta pitkästä aikaa.
TERVEISIÄ Espoon perinneyhdistys Aurora ry:n hallituksen kokouksesta.  Kokoonnumme kerran kuussa, ja aina on porukalla uusia ideoita. Nyt nytkähti komeasti eteenpäin aineistonkeruu Espoon Tuomiokirkon haudoista.

Tästä viikosta taitaa muuten  tulla kokousiltojen ennätysviikko. Huomenna johtokunta ja torstaina EKOAY:n hallitus.  Ennen moinen oli ihan tavallista tahtia.

KOULUPÄIVÄ sujui  ihan ok, vaikka huomaan työtahdin kasvattavan niskaan nutturaa. Tulee reagoitua liian nopeasti:-). Pakko mennä autolla töihin, kun sitä kantaa 25 kg:n paperikasaa Ikean kassissa edestakaisin kodin ja konttorin väliä. No, tänään kassi vähän keveni. Iltapäivän päässä oli oppilashuoltoryhmän kokous, tänään vähän pienemmällä porukalla. Joudumme nyt seuraavat viikot selviämään ilman psykologin palveluita; omamme kun jäi virkavapaalle.

SOITTIVAT OAJ:sta ja Ylestä ja kysyivät, kuinka paljon tukea tarvitsevien integrointi meillä sujuu, ja sujuisiko se ilman lisärahaa. Sujuu, kun ja vain kun  on lisärahaa ja rohkeutta etsiä uusia ratkaisuja. Espoo on tähän saakkaa tukenut hyvin, ja meillä on innovoivaa porukkaa. Joku oli ilmiantanut meidän skidi- ja sinimix-ryhmät, ja ne tuntuivat kovasti toimittajaa kiinnostavan.


Ei kommentteja: