Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, marraskuuta 24, 2009

Tämä tiistai takana

KUVA: JJ veti näytelmätreenit, minä kävin lähinnä moikkaamassa. Lapset osaavat roolit jo hienosti. ja miten pelottavia leijonamme ovat. Huomenna tsekataan aikuisroolit. Tämä kuva on miniesityksestä, jonka 6b:n miehitys veti viikko sitten opetuslautakunnalle. Kuvan otti Timo Anjala.


TAITAA pitkän matkan väsy iskeä hieman myöhässä. Päivä kuitenkin saatiin iltaan.


ROKOTUSTAHTI jatkui hurjana. Nyt on rokotettu noin 190 oppilasta, ja homma jatkuu, kun uusi erä rokotteita saadaan. Upeita nuo meidän hoitajat- ja apuna olleet kummimummit.


KANSLIASSA oli melkoinen määrä selvitettäviä asioita. Raporteista löytyi mm. ihan outoja tuhansien eurojen sisäisiä ruokalaskuja... jne. Vuoden loppu lähenee, ja harmi kyllä yhä on epäselvää paljonko TIP-hankkeella oikeasti on rahaa, ja voidaanko viimetipassa tulevia kaupungin avustuksia siirtää ensi keväälle. No lopulta asiat varmasti selviävät.

Sähköpostissa tuli iloinen uutinen Olavi Väinölältä: saamme palkata Seuren kautta myös kevääksi koulunkäyntiavustajan avoimeksi jääneeseen pestiin. Hienoa.

KLO 13 alkoi kokous virastossa. Tarkoitus oli suunnitella oppimiskeskusten roolia ensi viikon koulutustilaisuuksissa. Moni asia satiin puhuttua auki.


KUVA: KLO 15 riensin Espoon kulttuurikeskukseen, jossa oli Espoon perinneyhdistys Auroran uusimman tietokirjan "Tuuliviirit- tuhansien tuulien tulkit" julkistamistilaisuus. Tilaisuus oli lämmin ja intiimi. Kirjoittaja Kari Pohjakallio on tehnyt suuren työn.
Tapiolasta sitten Bembölen kahvituvalle perinneyhdistyksen syyskokoukseen. Yhdistyksen puheenjohtaja sai luvan jatkaa, ja hallitukseen valittiin peräti neljä uutta jäsentä - siis puolet.

Vedin kokouksen aika ripeästi, ja olin kotona kahdeksan maissa. Juuri yhtään ylimääräistä virtaa ei enää ollut. Jäi YT-asialistan kokoaminen aamuun.Ei kommentteja: