Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, marraskuuta 23, 2009

Ensimmäinen koulupäivä pitkästä aikaa...


KUVA: The Blockheads Lintumetsän koulusta Aurockra 2009-konsertissa.

MELKOINEN päivä. Viikon aikana ehtii kertyä kaikenlaista hoidettavaa. Oli hyväksyttävä ekaluokkalaisille jaettavan oppaan teksti, varmistettava raha- ja tuntitilanne. Oli aloitettava koko koulusssa poissaolomerkintojen kirjaaminen Wilmaan...ja koulusihteeri siirtää samaan aikaan arkistoa....Silti upeaa olla taas kotona!

Pidin infon 10-välitunnilla, ja sitten purkamaan sumaa. Kouluterveydenhoitajamme Anu rokotti yhdessä Jupperin hoitajan kanssa peräti 157 lasta H1N1-tautia vastaan. Pienten lisäksi ehdittiin rokottaa myös osa isommista. Huomiselle on jäljellä vielä pieni erä rokotteita, ja jos lisää saadaan, rokotukset jatkuvat keskiviikkoon. Muussa tapauksessa loput saavat suojarokotteen myöhemmin. Meillähän on noin 320 oppilasta.

KLO 12 alkoi sitten riemukas rock-konsertti. Seitsemän bändin esityksistä (esiintymisjärjestyksessä päivän bändit:
Los Chiquitas...(4A ja B), Lohikäärme Löhö...(DreamMix ja 3A), The Attitude...(6B), nämä kaikki Aurorasta
The Blockheads... Lintumetsän koulusta...The Out... Mankkaan koulu...Niko and Player... meidän 6D...Järvenperän koulun valinnaiskurssin ysit... ) on neljän minuutin kooste Oppimiskeskuksemme blogissa. Sinne pääsee tästä linkistä.

KOTIIN pääsin viiden aikoihin. Riensin konsertista Espoon oppilashuoltotyön kehittämisseminaariin. Oli pakko jättää väliin Helsingin seudun rehtorien eduskuntavierailu, muuten happi loppuu.

PS. Toipuminen pitkästä lentomatkasta näytti sujuvan yllättävän hyvin. Yön nukuin ja tämän päivän valvoin. Järjen juoksu on ehkä hidastunut...

Ei kommentteja: