Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

Keskellä viikkoa (taas) Lappeenrannassa!

KUVA: 4-6-luokkaisille oli tänään tarjolla tietoa mm. sarjakuvia ja nettikuvitusta tekevän Martti-taiteilijan ammatista ja kaikkein taiteilijoiden tekijänoikeuksista.
HUH! Perillä Lappeenrannassa klo 19. Lähes koko matka pilkkopimeää ja sumuista. Nyt valmistaudutaan kahteen vuosilomapäivään Sokos Lappee-hotellissa. Voi, että on Lappeenranta muuten muuttunut 10 vuodessa!

KESKIVIIKKOPÄIVÄ sujui Aurorassa mainiosti. YT-istunto käytettiin kokonaan arkisten asioiden pohdintaan.

Klo 12.15 pidimme JJ:n kanssa kolmen rosvon harjoitukset. Paikalla oli myös aikuisnäyttelijöitä. Projektipaitatilaukset koottiin. Päärooliesiintyjät, kuoro ja bändi saavat rosvo-paidat ekassa aallossa. Muut voivat sitten tilata paitoja 12.12. esitysten yhteydessä Koti & Koulu ry:n kautta. Tarjolla on sekä mustaa että valkoista t-paitaa.

ROKOTUKSET saatiin hoidetuttua upeasti. Auroran lapsista on nyt Anun mukaan rokotettu 280, joista koulussa 247. Rokottamatta jäivät vain lapset, joilla ei ollut lupalappua (ja pipit). He saavat rokotukset terveyskeskuksessa, jos vanhemmat niin päättävät.

PS 1. Meidän Sarpilan Jukkamme on riepoteltu muutaman viime päivän aikana mm. Länsiväylässä sen verran, että tästä linkistä avautuva biisi on ihan tarpeeseen. Siinähän on ihan selvästi kolme Sarpilaa!

PS 2. Nyt on juuri oikea aika tehdä hyvä päätös ja varata joulukuusi ja tukea samalla Koti ja koulu ry:n toimintaa. Tilaus sähköpostilla: annaleenakuhanen(at)hotmail.com viimeistään ensi maantaina 30.11. Kuusen hinta on 40eur ja se maksetaan käteisellä kuusta haettaessa. Kuusten nouto koulun pihalta maanantaina 21.12 klo 18-20. Kuusia on kahta noin-kokoa: 2,4m ja 3,0m. Kerro koko tilatessa. Kuuset ovat tuuheita ja hyvännäköisiä suomalaisia viljeltyjä joulukuusia. Kuusia on tällä hetkellä tilattu 23kpl.


Ei kommentteja: