Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

Kohti Luunjaa!

KUVA: Luunja 2006 (Juha Hyvärinen)

LUUNJA LEIRIKIRJE

Luunjaan, Viroon lähtee tänä vuonna noin 50 hengen porukka, joista 44 5-6-luokkalaista oppilasta. Opettajista mukaan lähtevät Risto Schiray, Raija Herrala, Julia Uotila,ja Osmo Hupli. Koulunkäynti-avustajista lähtee mukaan Pekka Viinikka.

Tällä kertaa mahdumme yhteen linja-autoon. Jokaisella leirille lähtijällä on oltava oma passi tai henkilösirukortti. Oppilaat ovat vakuutettuja kaupungin puolesta tapaturmia varten. (Vakuutus ei koske sairauksia eikä matkatavaroita.)

Rahat leiriin kerätään siis lahjoituksina. Olemme etukäteen selvittäneet, kuinka paljon lahjoituksia saadaan, ja leirin budjettu perustuu sille että raha myös tilille tulee. Lahjoituksen suuruus on siis 275 euroa, jonka voi halutessaan maksaa kahdessa erässä koti- ja kouluyhdistyksen tilille: 147830-713979. Kuitenkin viimeistään 14.4.2009. Maksettaessa ei käytetä erillistä viitettä. Huoltaja-leiriläinen maksaa oman matkansa.VANHEMPAINILTA

Tiistaina 31.3 klo.18:00 järjestämme leiriläisten vanhemmille vanhempainillan Auroran koulun ruokasalissa. Laittakaa minulle sähköpostitse lapsenne mahdolliset ruoka-aineallergiat tai mahdolliset lääkitykset.

Leiriterveisin

Julia Uotila
leirinjohtaja
Julia.uotila@welho.com

Ei kommentteja: