Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, maaliskuuta 28, 2009

Auroran Viikkokirje nro 14


KUVA: Viikon 13 kohokohtia, elävät kulissit harjoitus salissa.


Auroran koulun viikkokirjeessä tiedotetaan tiiviisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai.

LYHYESTI VIIKOSTA 13

Pientä takatalven tuntua. Kevät saisi jo tulla? Viikon ohjelmaan kuului mm. kevätnäytelmän harjoittelua ja johtokunnan kokous. Henkilökuntaa perehdytettiin uuteen lastensuojelulakiin. Oppimiskeskuksella oli kaksi koulutustilaisuutta: avasimme pedagogisen johtamisen saloja ja kehittelimme ryhmäintegratiota. Laaja-alaista erityisopetusta ei annettu tällä viikolla. Huoltajakyselyn aikaa pidennettiin, koska vastauksia oli tullut kovin vähän.

ALKAVASTA VIIKOSTA 14 YLEISESTI

5d-luokka opiskelee todennäköisesti vielä tämän viikon kolmessa ryhmässä. Sarin sijaiseksi palaa Matti Holappa. Tästä syystä ela-opetus on vieläkin peruutettu, ja 5.-6.-luokkien sinikarhuoppilaat opiskelevat omissa luokissaan.

Vanhemmille on toimitettu tunnukset jolla voi antaa Wilmassa palautetta koululle. Palautteenanto on osa koulujen itsearviointia.

Maanantai 30.3.

Rehtori tehostetun tuen kokouksessa klo 10.30.
KoKoEspoo ry:n vuosikokous on avoin kaikille koti-koulu jäsenyhdistysten jäsenille. Kokous pidetään Auroran alakoululla, Lippajärvellä. Luvassa on koulun bändin esitys, kahvia ja pelisääntöprojektin alustavien tulosten esittelyä.

Tiistai 31.3

6. luokan opettajat nivellyspalaverissa Järvenperän koululla klo 8.15-
Rehtori neuvotteluissa virastossa klo 10-12.
Oppilashuoltoryhmän kokous klo 13.30-15. Vuorossa 4a+4c
Rehtori Helsinkiin noin klo 14.15.

Keskiviikko 1.4.

Aprillipäivä. Varokaa!
YT klo 8-9: Lastensuojeluteema. Oppikirjavalinnat- keskustelua.
Rehtori kokouksessa klo 12-

Torstai 2.4

Rehtori tehostetun tuen seminaarissa Helsingissä 8.30-16.00

Perjantai 3.4

Johtoryhmän kokous (HUOM!)
Huoltajakysely sulkeutuu.

Ei kommentteja: