Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, marraskuuta 12, 2017

Ukkipäivä(t)

ON tärkeitä asioita ja oikeasti tärkeitä asioita. Tämän viikonlopun tärkeitä asioita olivat paitsi Espoon demarien budjettiseminaari, valmistautumiset ensi viikon työhommiin

Saattaapi   olla edessä syksyn kiivain viikko. Maanantaina kolme kokousta. Tiistaina NPDL- valmennuskeikka (junalla)  Tampereelle. Keskiviikkona ops-sessio eräässä helsinkiläis-koulussa. Torstaina taas junareissu Lappeenrantaan OPS-teemasta.  Perjantai-iltana Finnair vie Kajaaniin. Lauantaina pidän siellä neljä koulutussessiota.

DIAT ovat nyt about valmiit. Matkaliput on hoidettu. Ja nyt vain rauhallista hengitystä...

TÄMÄN viikonlopun oikeasti tärkeät asiat liittyivät isä ja ukin rooleihin. Vanhempi pojanpoika oli kylässä jo  lauantai-iltapäivän, ja kaikki kolme lasta: Riku, Santtu ja Noora "lisukkeineen" tänään isänpäiväpäivällisellä.  Menuun kuului vaimon tekemää  toast skagen- leipää, Paholaisen pataa ja kinuskikakkua. Maiskis...Maiskis.

Ohjelmassa oli ruuan lisäksi ideakeräystä joulupukille lähetettävään toivelistaan. Muistipelejä. Auto- ja lentokoneleikkejä. Octonaatit videoita... Ison, pienen pojan kanssa yhdessä katsomisessa ja katsotun pohdinnoissa  on sanoin kuvaamattoman upea tärkeän läsnäolemisen ja tärkeyden  tunne. Olla juuri siinä. Juuri häntä varten. Ei sitä ehkä omien lasten kanssa tajunnutkaan.

Tottakai uuden sukupolven energisyys on näillä vuosikertoimilla raskasta. Mutta myös niin ihanaa.

Ei kommentteja: