Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, toukokuuta 15, 2010

Suvinen lauantai. Yes.


KUVA: Kuinka elämä meitä helliikään! Kaksi kesäpäivää toukokuussa.

Perjantaista

EILINEN oli mitä kaunein päivä siivota koulun ympäristöä ja vähän kadunvarsiakin. Elintarvikealan lakon vuoksi syömme perinteiset siivostalkoomunkit myöhemmin. Julia kertoi, että 6a:n leirikoulu oli sujunut upeasti. Hienoa kuulla.

Muutenkin perjantai oli leppoisa koulupäivä. Ihmiset olivat hyvällä tuulella. Keskiviikon espoolaismaikoille organisoimamme Hurriganes-teemailta koulun jumppasalissa oli tuonut paljon hyvää mieltä siihen osallistuneille.

Näytin lapsille tuoreet otokset leffasta. Taistelukohtauksesta tuli aika hyvä, vaikka oikeaan laivaan emme nyt ehtineetkään kuvaamaan. Ylen Mirja Holste vinkkasi, että Tehostosta saa ilmaiseksi ladata äänitehosteita. Hieno vinkki. Varsinkin "kuolonkorina" oli hurja. Olen muuten aika ylpeä Peter Panin kolmen minuutin trailerista, vaikka siihen pikkumokia jäikin.

Päivään osui tosi mukava uutinen. Pari vuotta työn alla ollut tietoteos "Sata sanaa kasvatuksesta", jota olen saanut työstää emeritusprofessori Pertti Kansasen sparrauksessa, ilmestyy syyskuussa. Yes.

Niinpä edes se ei kunnolla harmittanut, että Bemarin peltikorjaukselle löytyy vapaita aikoja vasta juhannuksen jälkeen . Eikä sekään, että resurssiopettajapäätöstä saa vielä odotella ensi viikkoon.


Lauantaista

Olen aika hyvin onnistunut raivaamaan elämästäni fyysisen työn. Tänään ei selittelyt auttaneet: oli pakko painua silppuamaan viime viikolla leikattuja oksia silppurilla. Neljä tuntia ilman paitaa. Jumalainen ilma. Siinä hiki virtasi. Ja selkä on nyt sitten punainen.

Jääköön tämä suvipäivä hiukka enemmän lepopäiväksi kuin mihin olen tottunut. Grillataan makkaraa ja huilaillaan.

Huomenna on sitten alettava valmistelut ensi viikkoa varten. Odotettavissa on tosi jännittävä viikko. Lisää siitä huomenna.

Ei kommentteja: