Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, toukokuuta 04, 2010

Oppimiskeskukset tukemaan ops-uudistusta

ENSI lukuvuoden aikana kaikki kunnat ja koulut joutuvat uusimaan opetussuunnitelmiaan. Espoossa oppimiskeskukset valjastetetaan tukemaan koulujen työtä. Lisäksi oppimiskeskukset käyvät erilliset tulosneuvottelut sukon kanssa mahdollisuuksistaan tukea laajemmin koulujen toimintakulttuurin muutosta. Omia substanssi-iltapäivävesoja ei järjestetä ensi lukuvuonna, mikä on monelle takaisku- meillekin. Oppimiskeskusten rexien tapaamisessa oli aika vakavia naamoja.

MUTTA onneksi meillä on Peter Pan. Tänään kuvasimme kotikohtauksia Kantoloiden kotona. Sain pari minuuttia sitten otokset leikattua ja editoitua. Pääosa kuvauksista on nyt tehty. Malja sille.

PS. AAMUN Hesari uutisoi, että Helsinki on valmistelemassa 1 %:n kehysleikkausta ensi syksyksi. Hui! Samaan aikaan espoolaiskoulut pelkäävät pahimmillaan 6 %:n kehysleikkausta vastaavaa määrärahasupistusta jo ensi syksyksi.

Aurorassa määrärahat putoavat vielä enemmän, koska TIP-hankkeen päättymisen vuoksi menetämme hurjan summan kerhotoimintaan aikaisemmin saamaamme lisärahaa. Mutta ei auta itkeä maahan kaatunutta maitoa.

Ei kommentteja: