Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, toukokuuta 08, 2009

Palauteseminaari 2009ESPOOLAIS-KOULUJEN VIRKATEHTÄVIIN kuuluu arvioida itse sekä omaa opetus-suunnitelmaansa että kunkin lukuvuoden toimintaa. Arvioinnin tulokset kuuluu käsitellä johtokunnassa. Aurorassa tapanamme on ollut pitää vuosittain 1-2 palauteseminaaria.

Tänä keväänä seminaarin ohjelma pyöri vastakoottujen kyselyjen ympärillä. Analysoimme saamaamme palautetta cafe-learning-metodilla. Yritimme ymmärtää yhdessä, mitä ehkä isompia asioita saatujen hyvien ja matalampien kyselyjen osioiden keskiarvojen takana on. Huoltajien antamaa palautetta käydään läpi myös maanantaina Koti & Koulu ry:n kokouksessa. Tilaisuudessa vanhemmilla on mahdollisuus pohtia tekijöitä tulosten takana.

JOHTORYHMÄMME vetää vielä tänään perjantai-aamuna tähänastisia tuloksia yhteen. Kun olemme tunnistaneet vahvuutemme ja tärkeimmät haasteemme, seuraava vaihe on ideoida mahdollisimman monia "lääkkeitä", joilla toisaalta varjelemme vahvuuksiamme ja toisaalta "nujerramme" haasteemme. Tätä osuutta tehdään vielä tämän kevään aikana tiimeissä ja YT-istunnoissa, elokuisessa suunnitteluseminaarissa sekä perinteisessä kodin ja koulun Auroraseminaarissa.

Ei kommentteja: