Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, toukokuuta 10, 2009

Huoltajakyselyn 2009 tuloksetTERVETULOA käymään keskustelua huoltaja- kyselyn tuloksista.

Auroran koulun huoltajille tarjottiin maalis-huhtikuussa 2009 mahdollisuutta antaa palautetta lastensa koululle. Kysely toteutettiin netissä Wilma-järjestelmällä. Kyselyyn saatiin vastaukset 122 perheeltä (kaikkiaan 261 perheellä on lapsia Aurorassa). Vastausprosentti on näin 47.

Kyselyn tulokset on nyt analysoitu ja käyty läpi henkilökunnan palauteseminaarissa.

Rehtori esittelee huoltajille kyselyn tuloksia kuten tässä blogissa on aiemin kerrottu maanantaina 11.5. klo 18.30 alkavan Koti & koulu ry:n kevään viimeisen kokouksen avaukseksi. Kokous pidetään taukotuvassa, mikäli osallistujat sinne mahtuvat (max 30). Varatilana on kouluravintola.

Napakassa esityksessä selviää mm.
- mihin asiohin Auroran oppilaitten vanhemmat ovat kaikkein tyytyväisimpiä?
- mihin he oat kaikkein tyytymättömimpiä?
- miten huoltajien tyytyväisyys on muuttunut, kun verrataan vuoden 2009 vastauksia vuosina 1998, 2003 ja 2006 saatuihin vastauksiin? Onko tyytyväisyys kasvussa vai laskussa? Ja jos niin mihin asioihin?
- miten tyytyväisiä Auroran vanhemmat ovat verrattuna muiden espoolaisten koululaisten vanhempiin? Mikä toimii vanhemmista täällä paremmin kuin muualla? Mikä on meillä huonommin?
- mihin asioihin Auroran vanhemmat ovat tyytyväisempiä kuin minkään toisen koulun vanhemmat? Entä onko jokin asia, johon Auroran vanhemmat ovat tyytymättömämpiä kuin minkään toisen koulun vanhemmat?

SAMASSA tilaisuudessa rehtori esittelee lyhyesti tiistaina johtokuntaan menevän ehdotuksen koulukohtaisista lauantaopäivistä. Vanhemmilla on mahdollisuus komentoida henkilökunnan ja blogissa pidetyn pikakyselyn kannan mukaista esitystä.Sydämellisesti tervetuloa

Martti-rexi

Ei kommentteja: