Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Lämmintä, sadetta ja salamointiakin



AAMU ALKOI klo 8 Karhunpesässä. Uma avasi päivän laulamalla kauniin englantilaisen riiauslaulun satojen vuosien takaa. Ripa komppasi. Mirde oli leiponut ihanaa mustaviinimarjapiirakkaa. YT-istunnossa jatkettiin lukuvuoden toimintakalenterin suunnittelua. Postia luettiin. Vastuualueet päivitettiin. 3-4-tiimi pähkäili lähteäkö retkellä vai ei.

KLO 9 lähdettiin. Ja klo 10 alkoi ukonilma, rankkasade ja taivas salamoi. Puhelimet ja tietokoneet mykistyivät. Taivas pimeni. Eikun kaikki autoilijat liikkeelle "pelastamaan" retkeläisiä Suomen Ladun ravintolasta. Mersukin heitti neljä lastillista. Seija-ope pelasti eväät, ja ne maistuivat hyviltä kouluravintolassakin. Oppilaista päivä oli vuoden paras. Loppu hyvin. Kaikki hyvin.

Iltapäiväksi ilma kaunistui. Minä painuin virastoon suunnittelemaan marraskuun rexikoulutusta. Palaveri Katin, Ilpon ja Elinan kanssa oli tosi antoisa.



TYÖPÄIVÄ venyi tänään iltaan. Piipahdin TriMixin vanhempainillassa, ja vielä Koti & Koulu ry:n kokouksessa. Mutta siitä enemmän huomenna.

PS. Opetuslautakunta hyväksyi viraston laatiman vastauksen Niittykummun sijaisrehtorin valinnasta tehdystä hallintovalituksesta ilman keskustelua.

Ei kommentteja: