Kirjoja

Kirjoja

torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Vuosi sitten osa IV

TASAN VUOSI SITTEN Irakissa päivät olivat verisiä. Saddam Hussein istui häkissä. Mutta kylklä jenkeilläkin oli kuumaa. Euroopan maat paljastelivat CIAN:n salaisia lentoja. Ainakin minulla ajatus, että Yhdysvallat pitää salaisia vankiloita, joissa ei tarvitse noudattaa lakeja, oli järkytys. Niin naivi sitä on.

KOTOSUOMESSA opetusministeri tyynnytteli luokkaretkimaksuista syntynyttä keskustelua. Kalliomäki korosti eduskunnan kyselytunnilla, että opetussuunnitelmaan hyväksytyn toiminnan tulee olla ilmaista, mutta rahan kerääminen sopii vapaaehtoisessa toiminnassa. Linjanveto näkyy yhä kouluissa.

VUOSI SITTEN pääsiäinen alkoi nyt - siis viikkoa myöhemmin. Piinaviikolla pohdin kotisivukonetta- jota nyt liitossa käytetään. Ja tulospalkkaa. Näin vuoden päästä olen itse vienyt kouluni espoolaisen järjestelmään. Nyt jo muutkin koulut ovat kiinnostuneita. Niinikään kommentoin Oli Poroilan oikeustapausta. Etsin hänen kotisivunsa. Uusintaoikeudenkäynti on siis ensi viikolla. "Kuten olen lukuisia kertoja todennut, en lepää ennen kuin oikeus on voittanut – ellen sitten sitä ennen ehdi kuolla." Poroila kirjoittaa.

Ei kommentteja: