Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Harrastuksen valtava rakentava voima!TÄNÄÄN FC-89::n äijien joukkueella oli Suomen Cupin sarjamatsi Vapaalassa. Äijät voittivat 4-1.

MITKÄ ÄIJÄT? Minun poikani, ja lähes 20 muuta isiensä (jä aitiensä) poikaa. Jotka pelasivat jalkapalloa pikkupoikina Laaksolahden kuplassa. Ja Helsinki Cupissa. Ja vaikka missä. Oi niitä aikoja! Sitten pojat kasvoivat. Jotkut pääsivät futiskentillä pitkälle. Toiset muilla poluilla.

Muutama vuosi sitten pojat panivat uudelleen joukkueen pystyyn. Saivat luvan käyttää lapsuuden seuransa nimeä. Ja ovat nyt kiivenneet jo neljänteen divisionaan. Siellä ne nyt juoksevat pallon perässä partaisina miehinä. Ja silti ihan samoina.

HARRASTUKSELLA on valtava rakentava voima. Meitä isiä ei enää tarvita valmentamaan, ei kuljettamaan, ei huoltamaan, ei hankimaan sponsoreita. Toiset meistä niinkuin Roopen ja Matiaksen isä käyttivät aikaansa valmentamiseen. Toiset niinkuin mm. Anttien isät huoltohommiin. Nyt aijät hoitavat hommat itse.

Muutama harmaahapsi meistä seisoon aina kentän laidalla kannustamassa. Nauttimassa pelistä ja fiksun kasvatustyön tuloksista. Ihan kateeksi käy.


http://www.fckasiysimiehet.com/

Ei kommentteja: