Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

sunnuntaina, elokuuta 04, 2024

Viikkoraportti 31



(+) Kesää ja lomaa vielä, vaikka monet tutut palailevat työhön. Ihana retki Tallinnaan. (-) Auto oirehtii, mutta käy.

 Maanantai 29.7.

Pilvinen aamu. Aamupala ja lepäilyä laitteilla. Pojat haettiin ennen puolta päivää. Eipä kulunut kauaakaan, kun tuli jo ikävä. Onneksi löytyi kuva about 5 vuotta sitten. Käytiin ostoksilla Tokmannilla. Paketti spriteä mukaan. Syötiin loput pizzapalat. Ohuet päikkärit. Sitten aikamatkalle syksyyn 1986 ja Martin synkimpään marraskuun päivään.

Tiistai 30.7.

Puolipilveen herättiin. Aikamatkailua kevääseen 1987. Niin valoisaa. Kaupan kinkkukiusausta. Jumboon ostoksille.  Päikkärit. Tuuletinta tarvittiin. Iltapäiväpalaksi sushia.

Niin kesä kuluu. Osalla espoolaisesta kouluväestä hommat alkavat jo ensi maanantaina.

Keskiviikko 31.7.

Se oli taas hääpäivä. Rauhallinen aamu. Klo 10.30 Kohti Tallinnaa MyStarilla-meille ihan uusi, hieno  laiva. Uusi oli hotellikin Nunne-vallan mainio. 18000 askelta mittasi Marjun puhelin. Kiva keli ja niin siisti kaupunki.

_________ELOKUU_________

Torstai 1.8.

Herkullinen aamiainen Hotellilla. Kävelylenkkeja tutussa paikoissa ja vanhoissa kirkoissa.  15 000 askelta.Vähän satoikin  Klo 16.30 laivalle kohti Helsinkiä Nyt Megastar.  Monipuolinen puffet Kotona seiskan pintaan. Hieno reissu, 

 Perjantai 2.8.

Hidas aamu. Pilveä. Sadettakin.  Lidlistä valmiit lounaat. Ei jatkoon. Kauko100-vuotta dataa. Muutama jakso tuttua, huoletonta ja hyväntuulista poliisisarjaa.

 Lauantai 3.8.

Mr. Milton soitti torstaina katsomaan futismatseja Kivenlahteen.  Hienot pelit. Iltapäivällä sateessa ja bussilla Juhan ja Kristan remontoitua kotia katsomaan ja syömän niin maittava kotibuffet kolmen muun vieraan Eskon, Sepin ja Kaijan kanssa.

Sunnuntai 4.8.

Lepopäivä. Pilvistä. Sadetta. Lounaaksi tosi maistuvaa kanakeittoa. Onneksi jäi huomiseksikin. Ei oikei onnistu kirjautuminen yliopiston sivuille. Hmmm. Sukeltelua ennen muuta Freenetin virtuaalikoulun aikoihin. Ennen unia muutama jakso Rookie. Nyt oli vähän liian ufoja.


Ei kommentteja: