Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

maanantaina, elokuuta 19, 2024

Viikkoraportti 33

 









(+) Koulut ovat alkaneet ja kouluvaarihommat. Mukava mikroInterRail Stadiin viikonloppuna. (-) Auto Veholle. Ja sinne jäi. Kokoukset."Tunnen, kuinka vauhti kiihtyy" :-)

 Maanantai 12.8.

P
ilvinen aamu.  Kaivoin mailista talteen vanhoja Luokanopettajan päiväkirjojen käsikirjoituksia. Sitten ruokaostoksille Selloon. Ja lounaaksi S-ryhmän isoja lihapullia. Kahden etäkokouksen päivä: Klo 16 Perinneseura. Klo 17.30 Valtuustoryhmän kokous.  Aamulla oli sähkökatko. Uunin kello meni sekaisin. Saatiin kuntoon.

Tiistai 13.8.

Aamulla aurinkoa. Ja kiukkua: Hesari ei tullut. Se on niin aamukahvilla tärkeä. "Kuolinsiivosin" omaa päiväkirjaa syyslukukaudesta 1987 Niipperin koulussa. Lounaaksi vielä lihapullia ja muussia. Perinneseuran neuvonpitoa KaMun kanssa klo 14.30 Tapiolassa. Hyvin meni. Illalla valhesarjaa Netflixistä.

Keskiviikko 14.8.

S
yksyn ensimmäinen kouluvaaripäivä 8.15 alkaen. Kivaa. Hiekkatöihin. Kovaa. Kotilounaaksi siskonmakkarnakeittoa. Illalla Etelä-Espoon demarien suunnittelulta Klippanilla. Tärkeitä asioita ja kamala meteli :-). Parkkisakko 60 €. Klikkasin puhelimeen väärän auton rekkarin.

Torstai 15.8.

Nätti päivä. Ei menty Oittaalle, kun lupasivat pilviä. Niitä ei kunnolla tullut. Ei mene sääennusteet ihan nappiin. Hiekkatöitä. Lounaaksi riitti vielä niin maukasta eilistä siskonmakkarankeittoa. Käytiin kaupoissa. Iltapalaksi muutama sushi ja tv-sarjaa, joka jatkuu ja jatkuu...

 Perjantai 16.8.

M
ersu korjaamolle aamusta. Oli aikainen herätys.  (Ei tullut valmiiksi. Ehkä maanantaina?). Päivittelin ainedidaktiikan elo/syyskuun luentoja. Vielä riitti siskonmakkaraa.  
Teo tuotiin meille. Heitin vanhemmat  Santun mersulla Tapiolaan festareille. Sitten haettiin Milton kotoa ja vietiin Teo harjoituksiin.  Päivälliseksi rakettispaghettia. Ohjelmassa shakkia ja leffa "Räkä ja Roiskis" popcornilla maustettuna. 

 Lauantai 17.8.

A
amulla ylös klo 7-8. Aamupalat. Palikkapeliä. Milton veti kaksi kierrosta Oittaan minigolf-radalla. Lounaaksi poikien lempiruokaa. Pojat mersulla kotiin. Marjut kyydissä. Oli se hienoa. Santtu heitti sitten meidän kotiin.  Päikkärit. Päivälliseksi homejuustoinen kinkkukiusaus. Sitten pienelle vespa-ajelulle. Pian alkavan luentosarjan diat jo aika pitkällä.

Sunnuntai 18.8.

H
ieno keli. Autoton sunnuntai. Ikäihmisen mikroInterRail pääkaupunkiin. Bussi-Jokeri-Metro-Bussi-Bussi. Ratikka ja juna jäivät nyt väliin. Ja poijut Burgerissa, hautausmaalla,  Mestaritallissa ja Sellon terastilla. 5,5 tuntia. Kotona klo 17.

Ei kommentteja: