Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, maaliskuuta 31, 2024

Viikkoraportti 13


 






(+)  Kivaa mahtui viikkoon:   Kouluvaaripäivä. Pojat yökylssä. (?) Veroilmoitushommat hoidettu, (-) Kokousasioita liikaa.Jo nyt maaliskuun vika viikko. Huh. 


 Maanantai 25.3. 

Kouluvaaripäivä.   Puistokartanoon piti mennä soittamaan ja laulamaan klo 14:ksi, mutta Noro-virus riehui siellä. Kanapäivä. Päikkärit. Kone kuntoon Ohlssonilla. Upea juttu.  

 Tiistai 26.3.  

OpeUra ennatysaikaisin klo 9-11. Valmiita lihapullia pippurikastikkeessa. Hinta-laatu kohdallaan. Perinneseuran kokous + verkkohaastattelu klo 16 alkaen, ja sieltä kaasupoljin pohjassa Kasvun ja oppimisen lautakunnan kokoukseen. Kotiin klo 21.


 Keskiviikko 27.3. 


OKL 74-77- teoksen toimituksen palaveri klo 9.30. Hyvin eteni.  Puolen päivän aikoihin kauppoihin. Ja autopesuun. Pitkästä aikaa.  Mankkaalta mukaan pizzat.


 Torstai 28.3.

Kiirastorstai. Hidas aamu. Keväinen ilma. Sukellusta 1600-luvulle. Kauppoihin. Lounaaksi siikaa. Sitte sukeltelua 1990-luvun alkuun. Aulisi Pitkälän haastattelu on nyt Utubessa. Varovaisesti kurkkimaan  omaveron veroilmoituspohjaa.


 Perjantai 29.3. 

Pitkäperjantai. Vietiin kynttilät ja kukat haudoille Malmille ja Hietaniemeen. Sitten elinkeinonharjoittajan ja oma veroilmoitus OmaVeroon. Jännitti, mutta nyt se on täytetty (sopinee näin pääsiäiseen).  Päivälliseksi maukasta karitsaa ja aurajuusto-perunoita. Illalla löhöilyä Voicen kanssa.

 Lauantai 30.3. 


Hiljainen lauantai. Tartuin toimeen. Tein TSL-videon mielipidekirjoituksen laatimisesta, laitoin sen Youtubeen ja aloin jakaa linkkiä. Matot pudisteltiin.

 Sunnuntai 31.3.

Ensimmäinen pääsiäispäivä. Siirryimme kesäaikaan. Uni lyheni tunnilla. Santun porukka pääsiäispaellalle. Pojat jäivät yökylään. Yhteinen ohjelman-suunnittelukokous. Jumboon Pikselliin. Kentälle korista pelaamaan. Päivälliseksi tietysti rakettispaghettia.Työharjoittelua silppurilla.  Tovi kännyköillä. Iltalpala, Hetki Youtubea. Iltasatu. Krooh.


Ei kommentteja: