Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, elokuuta 22, 2017

Tutor-opettajat ovat jo kouluissa! Valmennus tehostaa resurssin käyttöä

Vaasan valmennuksen ensimmäisen päivän avaudia.
KESÄ meni ennenkuin tulikaan. Syksyn ensimmäiset koulutuskeikat olivat ops-valmennusta Helsingissä ja Paimiossa heti elokuun alussa.

Viime viikolla oli sitten syksyn ensimmäinen tutor-opettaja-valmennus, Vaasassa.  Siellä kyse oli kahden peräkkäisen päivän paketista.  Ja siitä sitten alkoikin mielenkiintoinen ketju  tätä sorttia: Järvenpää/Mäntsälä - Virrat - Uusikaupunki - Helsinki- Paimio- Kotka...

Mielenkiintoinen mm. siksi, että useimmissa paikoissa on kyseessa 4-päiväisen konseptin päätöspäivä, mutta mukana on myös valmennuspäiviä 1, 2 ja 3.  Ja kun paketti on matkan varrella koko ajan kehittynyt, on aika lailla muisteltavaa, mitä missäkin osassa maata on tullut jo teetettyä :-)

Mielenkiintoinen myös siksi, että kevään koulutuksissa vasta valmistauduttiin tutor-open hommiin. Nyt tutor-opettajat ovat jo kouluissa ja vertaisohjaavat täyttä päätä.

Monin paikoin tutor-resurssi on varsin ohut;  valmennus on siksikin tärkeää- se auttaa käyttämään resurssin fiksusti.

SOVIMME Educoden kanssa, että tarjoamme vielä yhtä ohjelmaa "hieman myöhemmin  herääville". Koulutus alkaa Helsingissä 4.10. Muut kerrat ovat   6.11. , 7.11. ja 29.11. . klo 9.30–16.30. Kouluttajaparinani on Jarkko Sievi.

Tiedustelut
Iiris Peura, iiris.peura@edita.fi, 040 842 5036


Ei kommentteja: