Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, elokuuta 29, 2017

Koulukirja

KAPPAS. Koulukirjan ennakkomyynti on näköjään  alkanut.

Minulla oli etuoikeus  olla mukana jelppaamassa Saku Tuomista, kun hän halusi kirjoittaa koulusta - ei vain suomalaisesta koulusta vaan laajemmin.

Teoksen nimi on siis "Koulukirja". Kustantaja on Otava.  Adlibriksestä saa tilata sitä hintaa  26.20 €. Ja näin sitä puffataan:
" Miten koulun pitää muuttua, jotta se valmistaa lapsemme huomisen maailmaan? Keskustelua herättävä ja kunnianhimoinen perusteos koulun tulevaisuudesta on suunnattu sekä koulun kanssa työskenteleville että kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kirja on syntynyt kahden vuoden intohimoisen tutkimustyön tuloksena ja perustuu kouluihin kaikkialla maailmassa. Yli sadalta opetusalan asiantuntijalta eri puolilla maailmaa kysyttiin: ”Valmistaako nykyisen kaltainen koulu lapsemme parhaalla mahdollisella tavalla tulevaisuuden maailman tarpeisiin? Haastatelluista yksikään ei vastannut, että ”ehdottomasti”. Mutta mitä koulussa pitää muuttaa? Ja miten se onnistuu?"
KOULUKIRJA on tällä hetkellä taitossa. Sitä tullaan esittelemään mm. Helsingin kirjamessuilla 26.10. Olen luvannut olla paikalla. Mutta ennen muuta siellä on Saku Tuominen.


Ei kommentteja: