Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, helmikuuta 28, 2015

Wauhtiviikko tai muutama

VIIKKO 9 on siis lauantaissa. Ja helmikuu päässään.

Helmikuu oli melkoista laukkaa ja tosi nastaa. Opettajankoulutusta, opetusharjoittelun ohjausta, tutkimusten hahmottelua. Sitä tunsi itsensä taas 35-vuotiaaksi:-)

Luokanopettajan päiväkirjan viimeiset tsekkaukset ja ansaittua työiloa.

Politiikkaa, valtuustoa, ohjausryhmiä, eduskunta-ehdokkainen tukityötä...Haastattelu ja kuvaus Esse-lehteen.

Luento kodin ja koulun yhteistyöstä Kuopiossa ja Ops2016:sta Iisalmessa. Tulevaisuusalustus OAJ:n ysin hallitukselle. Ops-kinaa Tulevaisuuden tutkijoiden seminaarissa. Ops ja NPDL-puhetta Microsoftin webinaarissa.

Helmikuuhun mahtui myös toinen NPDL- rexikoulutus- ja kohta on seuraava. Niinikään otin vastaan Sitralta mielenkiintoisen haastattelu-tutkimustyön, joka täyttää hienosti maaliskuun vapaat päivät. Ja sitten vielä tavallista sukulaisapua.

ONNEKSI vaimo aina välillä muistuttaa, että tehdään jotain yhdessä. Kaksi hienoa päiväleffa-kokemusta.  Whisplash oli uskomattoman komea ja monitasoinen (http://www.finnkino.fi/movies/now_showing/). Pelkään että innostuin jazzista.

UUSIA hankintojakin: Macci oli pakko vaihtaa; edellinen jumitti pilalle yhden luennon. iPhonekin oli vaihdettava. Nro 6 riitti.

JA kaupanpäälle ensimmäinen viikko Dr. Atknsin dieetillä (faijaa matkien). Yli 2 kg pudonnut viidessä päivässä. Tavoitteeseen vielä 2 kg matkaa. Sitten mahtuu taas monet housut paremmin päälle.

MAALISKUUHUN mahtuu näillä näkymin vielä useampia wauhtiviikkoja. Uusi opetusharjoittelu-jakso. Sitran haastattelutyö. Kaksi NPDL-rexikurssia. Työpaja Oph:n NPDL-OPS-seminaarissa.  Puheenvuoro Espoon NPDL-tilaisuudessa.  Palmeniassa kahtena päivänä koulutusta uusille rexeille ja tuleville rexeille. Perinnetyötä. Suomen Luokanopettajien 40-vuotisjuhlat ja alustus siellä luokanopettajuuden historiasta. Valtuustin kokous. Kirkkovaltuuston kokous. Seurakunnan viestintäryhmän kokous (Esse-lehti).  Yhteistoiminnallisen oppimisen tietokirjatyöryhmän kokous.  Nastaa! Ja sitten  kahden viikon loma 31.3. alkaen. Upeaa.

Ei kommentteja: