Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, helmikuuta 06, 2015

VR vie kolmella junalla

VIIKKO 6 on yhtä työpäivää vailla valmis. VR vie nyt ops-kouluttajaa kolmella junalla ja kahdella vaihdolla kohti Iisalmea. Huomenna heitetään 60 diaa,  ja aikaa on kaksi tuntia. Kulttuurikeskukseen saapuu noin 300 esi- ja perusopettajaa.  Ja sitten kahdella junalla takaisin kotiin.

HIENO viikko, vaikka ehkä vähän eläkeläisstatusta kolhien. Sitä on koulutettu tulevia luokanopettajia ja koulutusalan eliittiä: opetuksen ja koulun kehittämisestä innostuneita rexejä. Ja tänään perjantaina oli upean hidas aamu. Muutoin on ollut vähän haipakkaa.

Luokanopettajan päiväkirjan 2015-16 kolmas ja viimeinen oikoluku on käynnissä. Ps-kustannus kyselee vanhoilta tietokirjailijoiltaan kirjaideoita,  ja sitä saa jäydä haastavista ja kiinnostavista asiantuntijatehtävistä  neuvotteluja.

Politiikan rintamallakin on pientä pöhinää. Viime viikonvaihteessa ilmestyi taas toimittamani Valdemari-nettilehti, ja keskiviikkona julkaisi Länsiväylä minun ja Johanna Värmälän kirjoituksen oppilashuoltolain ongelmista.

VIIKKOON mahtui kitaransoittoakin. Siitä olikin jo aikaa. Sain lainaksi Aurorasta 12-kielisen skitan. Tytärtä sai auttaa sen kandityössä. Viikon saldo siis positiivinen.


Ei kommentteja: