Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, maaliskuuta 06, 2010

Pieni lehdistökatsausSiis turvallisesti perillä Suomessa. Tuntuu mukavalta.

PIENENKIN matkan jälkeen on vänkää lukea ilmestyneet lehdet, eikö. Hesarissa on puitu väkivallan kohteeksi joutuneesta opettajastamme kertovaa juttua. Kannattaa lukea eilisen päivän mielipidesivuilta tuoreen erityisopettajan Maija Gustafssonin kommentti. Kenelläkään ei pitäisi olla velvollisuutta joutua työssään pahoinpidellyksi. Valitettavasti puheenvuoro ei ole netissä.


TOINEN tärkeä kouluasia on Keski-Espoon koulun oppilaaksiotto, joka herätti - on kai paljastettava- paljon keskustelua käytävillä myös eilen päättyneessä rehtoriseminaarissa. Keskiviikon Länsiväylässä oli juttu siitä, kuinka koulun vanhemmat ja oppilaat ovat päätöksen yläkoulu luokkien muualle siirtämisehdotuksen kokeneet. He ovat nousseet taisteluun. Juttu on myös nettilehden päivänpuheenaihe, johon pyydetään kommentteja.


Niinikään eilisessä Hesarissa oli hyvin kriittinen kuvaus Keski-Espoon koululla pidetystä vanhempainillasta. Vanhemmat ovat kuulema marssineet tilaisuudesta ulos. Mielenosoituksia luvataan niitäkin. Myös tämän blogin Keski-Espoon koulua koskeneeseen lastuun on tullut kommentti tuossa vanhempainillassa läsnä olleelta. Netissä on myös ainakin kaksi nimienkeruuadressia ehdotusta vastaan.

Opetuslautakunnan puheenjohtajan blogin uudesta kirjoituksesta löytyy päättäjien tavoitteita ja perusteluja esitykselle.

TÄMÄN aamun Hesari ei ollut vielä posti laatikossa, joten pakko päättää pieni lehdistökatsaus tähän ja painua koululle Auroran päivän riehaan.

PS. Alla muutama kuva Aurorapäivästä. Pääosan on ottanut opettaja Johanna Pelkonen.

Ei kommentteja: