Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, maaliskuuta 10, 2010

Kevätnäytelmän sijasta elokuva?


KUVA: Vedenneitoja Mikä Mikä Maassa 1900-luvun alun Peter Pan-leffassa. Kuva on lainattu netistä.
Päivitetty 11.3.2010 klo 23.53 (ks. loppu)

TÄMÄN keskiviikon isoja harmeja oli taas laskea, kuinka paljon kerhotuntikehystä on leikattava, että pysymme budjetissa - itsestämme riippumattomista syistä, joita en nyt ryhdy tässä kaivelemaan.

KOKO koulun näytelmän- neljällä eri miehityksellä- tuottaminen ei onnistu vasemmalla kädellä. Kun kerhotunteja porukan harjoittamiseen ei ole, on etsittävä vaihtoehtoja.

TAIDAMMEKIN tehdä leffan Peter Panista- emmekä tuttua koulunäytelmää. Tai itse asiassa neljä versiota. Nyt selvittämään, saisimmeko toukokuun lopuksi varattua leffateatterin, jossa pidettäisiin upea Peter Pan ensi-iltojen sikerma.

Miltä tällainen ennenkokematon ajatus tuntuisi? Olisko se vanhemmille pettymys? Blogin oikeaan reunaan on avattu pikaäänestys ideata. Osallistu!

Kansa näyttää tukevan leffaideaa

Näin torstai-iltana pikaäänestykseen on osallistunut 5o ihmistä. Pääosa on ollut idealle myönteisiä. Odotellaan vielä muutama päivä lopullisia tuloksia:-)

Olen alustavasti varannut Kannunsillanmäen teatterisalin maanantaiksi 20.5. Se on toukokuun lopulla ainoa vapaa ilta. Saliin mahtuu 250 katsojaa kerrallaan. Jos leffa kestää tunnin, voisimme pitää neljä esitystä esim. klo 17.00, 18.00, 19.00 ja 20.00. Joka esityksessä olisi eri versio eri näyttelijöineen , jotta mahdollisimman moni pääsisi valkokankalle.

Salin vuokra henkilökuntamenoineen olisi noin 300-400 €. Mutta olisihan se huikeaa.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sellon Bio-Rexistä kannattaa kysyä, ainkin Koulukinon puitteissa ovat yhteistyöhaluisia ja koulumyönteisiä.