Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

MaanantaitaVIIKON ensimmäinen työpäivä hoidettu. Lopetin juuri päivän viimeisen työpuhelun erään perheen kanssa. Joten on päivällä välillä pituutta.

AAMULLA siis virastossa jakamassa pohjois-espoolaisia eppuoppilaita eri kouluihin. Eppujen huoltajat 0vat saaneet esittää toiveita lähikoulusta. Viime keväänä jo tässä valmisteluvaiheessa kaikkien toiveet pystyttiin toteuttamaan. On tilanne nytkin aika hyvä. Lautakunta tekee 8.4. lopulliset päätökset siitä, kuinka monta luokkaa kouluun voidaan perustaa ja kuinka monta eppua ottaa. Luvusta ei saa poiketa vaikka tilaa olisi. Päätökset lähetetään koteihin kaikista kouluista yhtä aikaa, eikä tietoja anneta puhelimitse. Valmistelu on julistettu salaiseksi, joten ei auta kuin odottaa kirjettä.

SITTEN takaisin koululle. OAJ:n vaaleissa meillä äänestysprosentti oli täysi 100, ja hieman enemmänkin, koska myös sairauslomalla oleva opettajamme kävi äänestämässä. Sitten päätteelle tekemään paperihommia.

KOULUPÄIVÄN jälkeen ajelin Helsinkiin OKL:lle hiomaan kasvatuksen maailman salaisuuksia. Tekstien neljäs lukukierros on hyvässä vauhdissa.

KOTIMATKALLA poikkesin vielä koululle kuittailemaan virkavapauspapereita.


Ei kommentteja: