Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, elokuuta 19, 2009

Toinen koulupäivä on jo tuttu juttu

KUVA: Meiltähän tämä käy. DreamMixin poikia ammattikuvaajan tallentamana. Meillä lupa kuvan käyttöön.


MUKAVA ensimmäinen koulupäivä. Vain yhdellä ekaluokkalaisella oli silmä kostea aamun jonossa, ja iltapäivällä kaikki oli jo hyvin. Kolmen epun kuulumiset ehdin kysyä päivän päätteeksi. Aikovat tulla kouluun tänäänkin. Hyvä. Kolme oppilasta oli sairaana ja yksi lomalla. Yhteensä oppilaita oli 324.

SADETTA uhmaten lukuvuosi siis aloitettiin pihalla perinteiseen tapaan rokahtavilla lauluilla. Encorena oli tällä kertaa uunituore "Possunuha Boogie", johon vielä palataan lasten kanssa.

KOKO henkilökunta oli töissä- kuraattoria lukuunottamatta. Tesktiiliopettajamme Niinakin kävi pikaisesti moikkaamassa. Vaikka koulunkäyntiavustustuntien määrää on meillä jouduttu leikkaamaan, koko miehitys on pari ensimmäistä koulupäivää oppilaitten tukena. Jatkossa osa avustajista on koululla vain tiettyinä aamupäivinä viikossa.

KOULULOUNAANA oli kanapasta, joka teki kauppansa.

TIP löysi mukaavasti rutiininsa. ja kaikki näytti sujuvan. Tällä hetkellä TIPissä taitaa olla jo 105 lasta. Se on huima määrä. Henkilökuntaa on koordinaattori ja 11-12 ohjaajaa/avustajaa. Ilmoittautumiset opettajien vetämiin TIP-kerhot alkavat ensi viikolla. Tällä viikolla ideoimme kerhotarjontaa.

OPETTAJAT kokoontuivat vielä koulupäivän päätyttyä käymään läpi kokemuksia. Eput olivat taas ihania. Joitain tavarahankintoja on tarpeen tehdä. Kertasimme yhteisiä pelisääntöjä.

LUOKKIEN lukujärjestyksiä joudutaan vielä hiukan niukentuneen tuntikehystilanteemme vuoksi hautomaan, mutta nehän astuvat voimaan vasta kolmannella kouluviikolla. Ensi viikko on meillä vielä luokanopetusviikko, ja sen aikataulut ilmoitetaan seuraavassa viikkotiedotteessa (ja oppilaitten reissuvihkoissa).

TÄNÄÄN koulu alkaa kaikilla klo 9.00. Koulu päättyy 1.-2.-luokilla klo 13.30, 3.-6.-luokilla klo 14.15.

PS. Laitoin blogin reunaan viikon ruokalistan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Kylläpä tarjoat uskomattoman hyvää palvelua siellä Aurorassa, ei voi muuta sanoa! Vai vielä ruokalistakin blogiin! Kyllä toivoisin hartaasti, että muissakin kouluissa tiedotettaisiin edes kymmenesosa Auroran laadusta ja määrästä.

Tuula Ahola Karhusuolta

Martti kirjoitti...

Kiitos, Tuula, kauniista sanoista.

Satuin löytämään ruokalistan netistä, ja tällaiseen blogiin sitä ei ole suurta vaivaa liittää.

Martti