Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, elokuuta 31, 2009

Opettaja Anna-Liisa Kurjen viimeinen työpäivä


LUOKANOPETTAJA Anna-Liisa Kurjella oli tänään viimeinen työpäivä. Huomenna hän on vapaaherratar.

Julia Uotila oli taidolla organisoinut päivän ohjelman, johon kuului mm. kotoa nouto vaaleanpunaisella Cadillacilla, salissa pidetty pieni juhlahetki jossa Anna-Liisa sai Aino-tossut ja piti koskettavan kiitospuheen, kakkukahvit, seppele, hierontaa, Ripan ja Markun ja Ripan ja Katrin kaunista soittoa ja tietysti myös puhetta. Ja paljon naurua.

Kiitos, Anna-Liisa, upeista 20 työvuodesta Lippajärven lasten hyväksi!

Muuten ihan hurja päivä

ESPOOSSA on nyt voimassa sijaiskielto pääosalle opettajia ja koulunkäyntiavustajia. Tänään seitsemän ihmistä oli pois, joten säpinää sisäisissä järjestelyissä riitti. Huomenna poissa on mahdollisesti vielä kolme enemmän (mutta ainakin kahdelle saa ottaa sijainen). Nyt jos koska kodeilta toivotaan ymmärrystä.

Tätä ymmärrystä kävin pyytämässä myös Koti & Koulu-ry:n kokouksessa illalla. Onneksi meillä on vanhemmat, jotka tukevat koulua tällaisissa tilanteissa.

PS. Joko blogin laskuri on seonnut, tai sitten jotain muuta outoa on liikkeellä. Yhdessä vuorokaudessa sivuja on ladattu 496 kertaa! En muista mitään vastaavaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laskuri tuskin on seonnut : )

Ehdotankin, että Espoon kaupunki velvoitetaan maksamaan Martille käypä korvaus lamasta huolimatta tästä aivan erityisen arvokkaasta tiedonvälityksestä. Ehdotan lisäksi, että hänelle kiireesti myönnetään kaupungin tiedonjulkistuspalkinto, jos ei rahaa ole, niin kunniakirja sitten. Hyvä, Martti! Taidat tehdä työtäsi sydämellä...

Mielenkiintoista on sekin, että lukijoita on taatusti kaikkialta Espoosta, tuskin auroralaiset ihan noin innokkaita sentään ovat. Auroran ja Espoon asiat ovat kovin mielenkiintoisia, eikö vain.

Tuula Ahola

Martti kirjoitti...

Ujostuttaa moinen.
Mukavaa, että luet.