Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Piinaviikko

TERVEISIÄ siis Kuopiosta. Viikonloppu vierähti järjestöharrastuksen parissa. Mukava oli nähdä tuttuja. Matkamuistoksi otin koululle uunituoreet Luokanopettajan päiväkirjat. Yhteensä junamatkoista koostui 8 tunnin työpäivä. Onneksi on pc-pistokepaikat. Sain paljon aikaan.

Ja sitten uutta viikkoa kohden. Alkamassa on virallisesti piinaviikko. Onneksi piina on lyhyt, neljä päivää. Työpöydällä on vielä monta sotkua siivottavana. On se aika vuodesta, kun ihmiset törmäilevät. Pienet ja isot. Hiukka huolta aiheuttaa myös huominen: Liettuasta tulee muutamaksi tunniksi 40 opettajavierasta. Ja illalla pitäisi olla taitava puheenjohtaja EKOAY:n kevätkokouksessa.

MONTA mukavaakin asiaa on tiedossa. Oppilasparlamentti kokoontuu tänään. Ja iltapäivällä taas työstämään kasvatuksen käsitteitä Helsinkiin. Keskiviikkona käsittelemme YT-istunnossa tosi mukavia asioita, joista ajallaan enemmän. Torstaina sali muuttuu Jerusalemiksi, ja saamme kerrata pääsiäisen tapahtumat noin 2000 vuotta sitten kuunnellen silminnäkijöiden kertomuksia (Järvenperän koulun oppilaita).

JA sitten alkaa pääsiäisloma. Yeah!

Ei kommentteja: