Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Olo kuin Hannu Hanhella!


KUVA: Hannu Hanhi, lainattu osoitteesta http://www.akuankka.fi/lukemista/tietolaari/hahmogalleria/hahmot/?d=5402

AKU ANKAN sivuilla esitellään Hannu Hanhi seuraavasti: " Hannu Hanhi on Akun serkku. Hän on maailman onnekkain hanhi - omien sanojensa mukaan Hannu on syntynyt onnellisten tähtien alla ja on "onnettaren kultapoju". Hannu on ansainnut työtä tekemällä elämässään ainoastaan yhden lantin (ja häpeää sitä syvästi). Yleensä hän laiskottelee kotona, luottaa satumaiseen onneensa - ja silloin tällöin kilpailee Akun kanssa mm. Iineksen sydämestä ja suukkosista." Hannu luonteenpiirteitä ovat onnekas, omahyväinen, laiska. Ammatti on ylpeästi työtön. Harrastuksia ovat loikoilu, laiskottelu, Iineksen liehittely.

TÄNÄÄN olo oli kuin Hannu Hanhella. Asiat sujuivat hienosti ja ilman ponnistelua. Paisti aamuherätys. Heitin Norppa-tyttäreni puoli kuudeksi töihin Leppävaaraan. Hänen oma autonsa on kaput.

Aloitamme keskiviikkoaamut YT:llä, ja tällä kertaa Kaija esitteli omaa luokkaansa. Puhuimme vakavia asioita ja myös kevyempiä. Päivän tärkein asia oli saada opettajien tuntitiedot eHijat- järjestelmään, ja sehän onnistui. Saimme kolme uutta oppilasta, joka tiesi myös lisää tuntiresurssia.



OPPILAAT saivat seurata taitavan afrikkalaisen teatteriryhmän esitystä. Vitsi, että sambialaiset osaavat käyttää ruumistaan (=kehoaan) tanssiessaan. Esitys oli ilmainen, ja viulut maksoi yhteistyökumppanimme Pikku Aurora.

Teknisen työn tunnilla tehtiin taas ahkerasti töitä, ja saimme lähes valmiiksi merirosvolaivan.

ÄLYSIN vasta tänään, että huomenna on tärkeä hölmöläistilaisuus Pikku-Aurorassa. Onneksi JJ on niin älyttömän joustava. Luulen, että saamme pienen esityksen vieraiden iloksi.



ILLALLA ajelin vespalla Hesaan hakemaan Luokanopettajan ns. sinikopiot. Lehdestä tulee ihan näyttävä. Samantien ajatukset harhailevat jo seuraavaan lehteen.

Ei kommentteja: