Kirjoja

Kirjoja

torstaina, tammikuuta 18, 2007

Kirjoitussumaa




TÄHÄN vuodenvaihteeseen on osunut oikein suma kirjoitushommia. Maanantaina lähetin oikoluetun Luokanopettaja-lehden Forssaan painoon. Lehti jaetaan kaikkiin suomalaisiin alakouluihin. Tai ainakin noin 2400:een, joilla on osoitteet. Odotan kovasti lehden ilmestymistä Educa-messuille.

LUOKANOPETTAJAN päiväkirjan viimeiset tekstit sain lähtemään nekin viikonloppuna. Luulen, että tämä ihan mainion suosion saanut julkaisu myydään jälleen loppuun. Päiväkirjan teemana on tällä kertaa peruskoulun etelään saapumisen 30-vuotisjuhlan kunniaksi pedagogiikka. Sitä oli nastaa kirjoittaa. Edessä on vielä tiukkaa oikoluentaa parin viikon kuluttua. Päiväkirja toimitetaan painotuoreena Lo-liiton vuosikokoukseen.

YLI kaksi vuotta tekeillä ollut oppimateriaali on sekin viimeistelyvaiheessa. Työryhmämme on tehnyt hyvää työtä. Toivottavasti paketti julkaistaan. Maanantai-iltana on tällä erää viimeinen työkokous. Tammikuun lopulla ollaan paljon viisaampia.

JA SITTEN on nämä arkisemmat kirjoitukset, tupa-suunnitelmat, pieni juttu Koulun Kerhokeskuksen juhliin, opintoraportit ja blogit. Ja ideavaiheessa olevat parit kirjat ja artikkelit :-)

KIRJOITTAMINEN käy duunista. Nasta duuni.

Ei kommentteja: