Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Reppumiehenä Uudessakaupungissa III osa b



GASTAHAUS POOKI on kuuluisa majapaikka. Muutama pieni huone, ja enempää ei vieraita mahdu. Aamulla monipuolinen aamiainen, ja sitten töihin kävellen muutama sata metriä raikkassa talvisäässä. Hotelli sijaitsee aivan uudenkaupungin keskustassa, ja se on erityisen tunnettu hyvästä ruuastaan. Kävimmekin tänään porukalla lounaalla. Oma mersu on seisonut pikkuruisella pihalla. Täällä etäisyydet ovat niin pienet, ettei ajella juuri kannata.



TOISEN seminaaripäivän pääteemoja oli kaksi: kehittämishankkeiden läpikäynti ja Kari Karvosen Oulusta virtuaalisesti vetämä session rekrytoinnista. Molemmat sujuivat hyvin. Töitä tehtiin perinpohjaisesti. Ja Karvosen sessio oli minulle ja monelle muullekin ihan ekakerta, kun luennoitsija on muualla. Tässä tapauksessa Oulussa. Jaa-a. Alkaa olla kurssi kasassa. Huomenna on sitten hyvästijättöjen aika,



Viimeisen jakson kunniaksi menimme oikein tilausbussilla paikallisen pankin saunalle kestittäviksi. Tarjolla oli saunaa, muonaa ja karaokea. Ilmapiiri on letkeä ja naurua täynnä. Avainsanoja mukana olleille: avautua. ilmakitara. jari.oppilaiden kertomat vitsit.

Ei kommentteja: