Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

sunnuntaina, syyskuuta 01, 2024

Viikkoraportti 35










(+) Touhuviikko. Torstaina taas yliopisto-opettajana. Maiskis (-) Kokouksia ja probonoa alkaa olla viikkoa kohti riittävästi.

 Maanantai 26.8.


P
uolipilvistä. Purin mailia ja löysin Jonten editoiman videon vuosilta 2002-2003 kahdesta  retkestä Kreikkaan.  Sukulaisen tapaaminen hautausmaalla klo 15. Meistä vanhoista sukulaisista paikalla minä, Lauri ja Piia. Sitten kiireesti klo 17 Viestinnän-toimikunnan kokoukseen. Kotiin klo 19.

Tiistai 27.8.

E
läkeläisaamu. Hitaasti päivään. Ajeltiin taas Helsinkiin. Kävin Siltavuorenpenkereellä tsekkaamassa luentoluokan koneet. Sain Macin näkymään. Ääntä en saanut vielä kuu-lumaan. Iltapäivällä perinne-seuran etäkokous. Pitkä lista ja paljon tuli hoidettavia asioita.

Keskiviikko 28.8.
K
ouluvaaripäivä klo 8.15- 13.30. Tietysti Vespalla. Lounaaksi aasialaista kanaa curryllä. "Turvallisesti koulussa"-etätilaisuus klo 17-18 ja heti perää. Kunnallisjärjestön hallituksen hallinnollinen (etä)kokous klo 18.

Torstai 29.8.

Syksyn eka keikka Siltavuoressa. Aikaisin bussijunalla Klo 10-14 Ainedidaktikkaa. Oli kivaa. Sitten Marjun kanssa lounaalle. Minä säin lihaa ja Marju kalaa. Hieno ilma. Ja sitten kotiin.

 Perjantai 30.8.

K
ävikin niin, että tälle viikolle osui jo toinen kouluvaaripäivä. Kiva päivä. Sitten Marjun kanssa "nostalgiaretkelle" Myyrmanniin. Paljon on muuttunut. Mutta tyhjiä huoneistoja en huomannut

 Lauantai 31.8.

Puolipilvinen päivä kuumeni iltaa kohden. Naputtelua, mm.  PED0032 varten. Iltapäivällä EMMaan mielenkiintoiseen Tschabalala Selfin näyttelyyn.
Ja "nostalgiaretkelle" Heikintorille. On se aika tyhjä ja kurjassa kunnossa. Lido taitaa olla paikan paras myymälä. Mukaan tarttui pikkulautasia. 1€/kpl.
Kotona päivälliseksi uuniperunaa maiskistäytteillä

....................... 

Sunnuntai 1.9.

S
e on sitten syyskuu. Uuniperunaa riitti vielä. PED0032 materiaalin kokoamista. Pojat  hoitoon  sunnuntai-iltapäivästä   tiistai-aamuun. Miltonin kanssa liikkumassa (Ukki vain turvamiehenä). Teon kanssa shakkia. Teo voitti taas. Päivälliseksi rakettispaghettia. Iltaluku. Ja Krooh.

Ei kommentteja: