Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

lauantaina, syyskuuta 14, 2024

Valtuustoryhmän ja kunnallisjärjestön hallituksen syysseminaari 14.9.


Espoon demarien valtuustoryhmän ja kunnallisjärjestön hallituksen syysseminaari järjestettiin tänään lauantaina 14.9.  Otaniemessä klo 9- 16.  

Aamupäivällä kokoontui valtuustoryhmä ja  iltapäivällä mukaan tuli myös kunnallisjärjestön hallitusta.

Edessä on vielä tämän vanhan valtuustoryhmän viimeinen  kausi. Ja luvassa isoja juttuja. Valtaan uusi  kaupunginjohtaja. Kenen taakse demarit menevät?   Tuleeko Länsirata? Haluammeko sitä?  Edessä on marraskuussa tiukat budjettineuvttelut. Mitkä ovat omat kärkemme? Millaisella vaaliohjelmalla etenemme?

Keskustelua veti oma kansanedustajamme Helena Marttila. Upeaa pohdintaa. Mutta ei sen helmistä  sen enempää, ettei valu vääriinb korviin.

ILTAPÄIVÄN keskusteluja veti kunnallisjärjestön puheenjohtaja Maria Rajala. Hyvin veti hänkin. Kävimme läpi kauden 2021-2015 vaaliohjelmaa,  ja maistelimme millaisia konkreetteja  tavoitteita demarit lähtevät  tavoittelemaan kaudelle 2025-2029, jolloin moni asia muuttuu. Sote on jo alueilla. Hytelle tullee jokin poliittinen organisaatio. Työllistämisasita siirtyvät kunnille. Kirjoitin ajatuksiamme ylös kynä sauhuten.

On syksy, ja taudit jyllääväät. Moni joutui perumaan osallistumisena. Harmi. Mutta kuten joku leikkisästi sanoi: laatu joskus korvaa määrän :-)

Ei kommentteja: