Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

sunnuntaina, syyskuuta 15, 2024

Viikkoraportti 37









(+) Kivaa kun saa olla  kouluvaaru ja yliopisto-opettaja.  (-) Rästejä riittää. Argh!  Eikun selättämään.


 Maanantai 9.9.


H
ieno aurinkoinen päivä. Mutta silmä oli niin tulehtunut, että piti lähteä silmälääkärille.. Tutkittiin, ja resepti kädessä apteekkiin. Matkat bussilla. Onneksi ei ollut työpäivä. Lounaaksi paistettua makkaraa, perunasalaattia ja viimeinen pala sienipiirakaa. Sitten harmaasilmillä huomista luentoa. Klo 17.30 Valtuustoryhmän hybridikokous. Minä kotoa käsin.


Tiistai 10.9.

Lääke tepsii pikkuhiljaa  PED0032 Sitavuoressa klo 10.15- 13.45. Ensimmäistä kertaa Psychologicumin saleissa. Olipa hienot vekottimet (Vuosi siitten tavalliset flapit ovat luokista kokonaan kadonneet). Onneksi vaksi osasi opastaa käyttöä.Otimme haltuun yleisen ainedidaktiikan hienouksia. Tosi nasta päivä pienen innokkaan ryhmän kanssa. 

Sitten hain Rikun ja kävimme Torossa ostamassa mukaan  Oskari-klassikot. Maistui. Ja jäi huomisellekin. Päikkärit. Klo 18 vespalla 
seurakuntaneuvoston kokoukseen Suvelan kappelille. Hienoa vaikeiden asioiden prosessointia.

Keskiviikko 11.9.

Kouluvaaripäivä klo 8.15- 13.30. Satoi. Pakko mennä autolla. Päivälliseksi loput oskareista. 
Illalla oli lautakunnan etäkokous. Lyhyt lista ja nopea kokous.  Päivän loppuun mielenkiintoisen erilainen Netflix-mirhasarja: "Täydellinen pari".  Ja mikä loppu. 

Torstai 12.9.

Lääke silmään ja autolla (kamaa mm. soitin oli niin paljon)  kohti Helsinkiä. PED0032:ssa vuorossa ryhmäistunto, jossa hiottiin 10 minuutin opetustuokioiden suunnittelua. Pidin "mallituokion"  kaanon-laulusta. Säestin ukulelella. Nyt myös äänitettiin esitys  ja kuunneltiin se. Marju kyytiin ja kauppaan. Otettiin mukaan Papan pizzat.

Norppa on Nizzassa loppuviikon.


 Perjantai 13.9.

Perjantai ja 13 .päivä. Hui. Onneksi kokovapaapäivä. Alustavasti ensi viikon PED0032 suunnittelua. To do-korttien foliointia (hulluttelu virkistää). Pitkästä aikaa  Jumboon ja vaateostoksillekin. Mukaan  maiskis sweetchili-patonki. Päivälliseksi lohta, perunoita ja hyvää kastiketta.

 Lauantai 14.9.

Kyllä kai se on uskottava. On syksy. Lohduttaa vähän, että jouluun on vain 100 päivää :-).Valtuustoryhmän seminaari klo 9-16 Radison Blu Espoossa. Parkkipaikkoja.  Siellä lounas: Sienikeittoa ja kanaa pippurkastikkella. Hyvää keskustelua. Tapiolan kautta kotiin. Perinneseuran paperitöitä. Ja vielä ennen unia "Elämäni biisi".


Sunnuntai 15.9.


Harmaa päivä. Periaatteessa lepopäivä. Käytännössä upea päivää hoitaa rästejä. PED0032 ohjausta. Ja dioja. SyysMattiin (mm.Paku). Avustusanomuksen etenemisen paapomista. Vaaliohjelma  kokoamista. Lounaaksi niin herkullista lihapataa. Ja ennen unia vielä "Tanssi tähtien kanssa". Hyvä päivä. Hyvä(ä) yö(tä) :-)

Ei kommentteja: