Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

maanantaina, syyskuuta 02, 2024

Viikkoraportti 36

 









(+) Touhuviikko. Pojat hoidossa. Nastaa yliopisto-opettajana. Intiaanikesä (-) Kokouksten vauhti pian kiihtyy.

 Maanantai 2.9.

U
kki. heitti pojat kouluun pika-aamiaisen jälkeen.  Sitten  oma aamupala ja takaisin sänkyyn.  Hommia. Kestävän kehityksen ohjaus-ryhmä osallistuu Espoon kaupungin poikkihallinnollisten kehitysohjelmien yhteiseen tilaisuuteen Dipolissa klo 15 alkaen. Siksi piti heittää Marju Kurttilaan poikia hoitamaan.  

Ja ukki ajeli Otaniemeen. Teemana on ohjelmatyön vaikuttavuus ja arviointi. Tilaisuuden jälkeen ohjausryhmälla oli vielä oma kokous klo   18-19. Hyvää keskustelua. Kiitokseksi parkkisakot Sieltä sitten Kurttilaan ja porukka Mimmilään iltapalalle ja -sadulle.


Päivän Ylläri:
Clips-ohjelmalla voi tehdä vänkiä juttuja valokuvillekin .


Tiistai 3.9.

Aikainen aamu. Pojat sumussa kouluun. Sitten uppoutumista didaktiikkaan. Luentodiat valmiiksi. Ja melkein perjantain ryhmäkerrankin. Kauniaisten intialaisesta kanaa. Illalla 3. kautta sarjasta Paratiisi.

Keskiviikko 4.9.

Julkisilla taas Helsinkiin. PED0032. Toinen luentokerta (4t) klo 10.15-13.45. Ja julkisesti kotiin. Hetki siellä ja sitten...

Klo 17  kunnallisjärjestön tilaisuuteen Isossa Omenassa. Kokoamme dataa kuntavaaliohjelmaan.

Torstai 5.9.

Huikea kesäilma. Ihanasti aikaa hoitaa hommia.Huomenna luvassa aika haipakkaa. Mm. 10 minuutin pikaluento illansuussa. Sitä ennen parturissa.  Marjut piti vapaapäivää. Hain talteen Haukilahdesta.


 Perjantai 6.9.

Kesä senkun jatkuu. Bussijunalla Helsinkiin: PED0032. Toinen ryhmäkerta (4t).  Heti ei päässyt kotiin, sillä  klo 16 alkoi Lo-kurssin 79 tapaaminen. Ensimmäiset maisteriopettajat. Junabussilla kotiin. Katsottiin loppuun  Paratiisi-sarjan 3. kausi.

 Lauantai 7.9.

Taas niin hieno päivä. Ensi viikon luento kasaan. Päivälliseksi Marjun tekemiä sieni- ja puolukkapiirakoita. Iltaan toi hyvää mieltä mainio musiikin arvoa nostava viihdesarja.

Sunnuntai 8.9.


Niin kaunis päivä. Syyskuun hellepäivien huippua. Ihanasti aikaa. Siivosin mail-määrää. Lounaaksi tosi hyvää sienipiirakkaa ja mm. kotitekoista perunasalaattia.  Oikea silmä on tulipunainen. Argh.  Käytiin viemässä vettä  janoisille kukille hautausmalle. Naputtelua. Valmistautumista seuraaviin viikkoihin. Luvassa on opetusta ja kokouksia.

Ei kommentteja: