Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, heinäkuuta 20, 2015

Luupissa opettajankoulutusta ja edunvalvontaa jne.

HIENO päivä. Puoliltapäivin OKL:n arkistoon täydentämään ensimmäisten maisteriksi valmistuneiden luokanopettajaikäluokkien tietoja yhdessä tohtori Heljä Linnansaaren kanssa.

SITTEN iltapäivällä syventymistä OAJ:n pitkäaikaisen puheenjohtajan Erkki Kangasniemen arkistosta lainattuihin lehtileikkeisiin.  Vitsi, kuinka mieleen palaa elävästi niin monta juttua. Oulun ay-voimamies Timo Kettunen on ehtinyt nyt mukaan  kirjahankkeeseen, ja hän tuo mukanaan uutta virtaa.

YHDESSÄ oppiminen-teoksen toimittaja Lauri Eirola lähetti palautettaa teksteistä. About viikko aikaa taas kehittää tekstiä. Sitten alkaa taitto.

LUOKANOPETTAJAN päiväkirjatyöryhmä herää sekin pikkuhiljaa  kesäuniltaan. Keskeisin tehtävä on nyt ratkaista päiväkirjan 2016-17 teema. Teksteillä ei ole vielä kiirettä. Niiden deadline on perinteiseen tapaan loppiainen.

VAIKKA eletään vielä keskikesää, emailiin alkaa tulla jo postia syksyn koulutustilaisuuksista. Jos kaikki menee hyvin, matkasaarnaja Martti  saa reissata mm. Lapualle, Pyhäjoelle, Heinolaan, Ouluun,  Kokkolaan, Jyväskylään ja  Rovaniemellä. Vow.

Ei kommentteja: