Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, toukokuuta 27, 2012

Helluntaina hautausmaalla!Ylläolevaan clipsiin on koottu tuokiokuvia Helluntaitapahtumasta.

MINULLA on iloa kuulua Espoon perinneyhdistys Aurora ry:een. Yhdistyksen  tarkoituksena on edistää, ylläpitää ja vaalia perinne- ja kotiseututyötä Espoossa.

Perinneyhdistys  järjesti tänään sunnuntaina  kevättapahtuman Espoon tuomiokirkon ympäristössä. Klo 16.00 alkoi  opastettu kierros Espoon tuomiokirkon hautausmaalla. Oppainamme olivat  Tarja Rae ja Maija-Liisa Kaistila.  Klo 17 siirryttiin Pitäjäntuvalle. Kahvitarjoilun lomassa perinneyhdistyksen varapuheenjohtaja Jorma Vehmaskoski esitteli meneillään olevaa hanketta hautausmaajulkaisuksi. Lopuksi julkistettiin yhdistyksen uusin kirja: "Espoon seurakuntien rakennusperintöä". Teoksen esitteli sen kirjoittaja ja kuvaaja Kari Pohjakallio.  Tapahtuma päättyi yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen.

Espoon perinneyhdistys Aurora ry on sitoutumaton ja kaikille avoin yhdistys. Lisää tietoa saa yhdistyksen aktiivisesti päivitettäviltä kotisivuilta: http://espoonaurora.net/

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Martti. Minusta oli mukava nähdä kuvakommentti näin pian jutun jälkeen. Kun en itse omista välineistöä ja taitoa tällaiseen mjuisteluun, nautin aina toisten mukavista aikaansaannoksista.
Kiitos, t. Kari

Aurora perinneyhdistyksen jäsen kirjoitti...

Kivasti koostettu video Aurora-yhdistyksen Espoon kirkon vanhaan hautausmaahan tutustumisesta ja sen jälkeen Espoon Pitäjäntuvalla Jorma Vehmaskosken pitämästä esittelystä uudesta tulevasta kirjaprojektista sekä Kari Pohjakallion nyt julkaistusta kirjasta Seurakuntien rakennusperinnöstä.

Pidin hyvästä leikkauksesta ja etenkin siitä, että kuvatekstin aikana taustakuva pehmennettiin. Lisäksi musiikin valinta oli sopiva. Uuden kirjan esittely oli tehokas kirjan pikaselausta esittelemällä.

T, Lauri