Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2012

Vinski kuvattu- luvassa uusi kiva päivä!


Vinskissä on monta tarinaa. Minäkin saan esiintyä yhdessä:
Hömpstadin ainoan hanurin omistajana (joka soittaa omaksi
ilokseen, muttei oikeasti osaa).

KAKSI kuvauspäivää nyt takana, ja perusmateriaali Vinskiin on  purkissa.  Paikkauksia ja mm. Hömpstadin kaupunki kuvataan toukokuun toisella viikolla. Musiikki äänitetään ensi viikolla. Trikkikuvia täytyy vielä metsästää.

OLI tosi kivaa. Kuvasimme eilen salissa klo yhdeksästä yhteen. Esiintyjät: lapset ja aikuiset improvisoivat upeasti.

TYÖPÄIVÄ  alkoi  klo 8 kansanedustaja Sanna Lauslahden kanssa aamukahvien merkeissä.  Yhteinen huolenaiheemme oli tokaluokkalaisten yksinäiset iltapäivät ensi lukuvuonna.  Heille ei kovin montaa paikkaa jää. Toivottavasti vanhemmat ovat tietoisia asiasta. Olemme tähän saakka pystyneet usean vuoden ajan palvelemaan tosi hyvin. Nyt paikkoja on vähemmän jaettavana kuin aikaisemmin.  Hakuaika päättyy 4.5. Kuinkahan huoltajat, joiden lapsille ei paikkaa  riitä, ehtivät hoidon järjestää, kun koulun loppuun on päätösten jälkeen vain muutama viikko? Olisipa yhä TIP!

VINSKI-kuvausten jälkeen oli sitten klo 13  käärittävä hiat ja hoidettava oikeat hommat. Oppilashuoltoryhmän istunnossa käytiin läpi mm. neljänsien luokkien Allu-tuloksia ja tärkeä oppilasasia. Eppupäätökset on kuorissa, ja ne saadaan panna tänään postiin.

TÄSTÄ KESKIVIIKOSTA pitäisi tulla vähän rauhallisempi päivä, melkein normisellainen. Hyvä, sillä sattuneesta syystä työpapereita  oli  taas Ikea-kassit pullollaan. Kun nousin  ajoissa, ehdin purkaa melkoisesti jo kuuteen mennessä.  Päivän kohokohtia on luvassa kaksi: Oppimiskeskuksemme järjestää ryhmäintegraatiokoulutuksen klo 15-17. Toinen kohokohta on tekninen: Luokanopettajaliitossa odottaa paketti Risto Korhoselta. Siinä on uusi Macci.  Yes.

Ei kommentteja: