Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, huhtikuuta 20, 2012

Viimeinen työpäivä ennen lomaa!

Peruskoulun  liikunnanopetus voi olla tosi monipuolista.
Torstaina 6.luokan tytöt kokeilivat golfia!
 Suunnitelma 

PÄIVÄ töitä ja sen jälkeen on sitten purettava pitämättä jääneitä vuosilomia.  Huhti-toukokuun taite ei ole  hiljainen, joten apulaisrehtorille jää melkoisesti puuhaa omien töittensä ohella hoidettavaksi.  Onneksi meidän Ulla on taitava.

Pidämme tänään briefauksen, jossa käymme läpi muistettavia asioita esim.
Eka- ja kolmosluokkien muodostaminen * Erään avustajan virkavapausasia * Erään  oppilaan taksiasia * Erään huoltajan asia * Hankesuunnitelmakutsuihin (mahdollisiin) reagoiminen * Ip-tilanteen briefaus* Johtoryhmätoiminta * Kahden seuraavan viikon tapahtumat * Kaksi uutta oppilasta jo maanantaina * Kehystilanne nyt ( vs. budjettitilanne) * Komentoketju (alas ja ylös) * Koulunkäyntiavustusresussin anomisprosessi * Laskujen hyväksinen * Liikuntasäännöt pihalla * Mahdolliset toissijaiset hakemukset ekaluokalle Auroraan * OHR-kokous ensi tiistaina * Rehtorin sähköpostin täyttyminen * Rehtorin oppituntien järjestelyt *  Sijaisjärjestelyjä 30.4 * Turvallisuussuunnitelmat retkistä * Veso-tsekkaus *  Vinski-paita ja -leffa-asia * Virkatilanne * Virkavapaudet * 
TÄNÄÄN on luvassa mukava päivä. Taltioimme kuvat 3ab:n omaan lauluun. 5ac:n uskonnontunnilla kuvaamme Babelin torni-kertomuksen kuvat, ja oppilaat viimeistelevät Daavid- ja Goljat- nukkeja.

Team Auroran IKEA-messuilla. Timo Takko oppilaineen
virittelee tietokonetta. Oppilaat esiintyivät huikean hienosti.
Herra hattu päässä on OAJ:n Olavi Arra.
Ja kaikissa väleissä huhkin alta pois niin paljon  hallinto- yms. hommia kuin ehdin. Aion ehtiä ainakin:
Budjetti- ja kehystilanteen tsekkaus * Erään oppilaan huoltajan informointi * Jo tulleiden avustajien ja opettajien virkavapauspäätökset  * Kasvattajaverkoston muistio (en ehtinyt) * RI-terveiset perille * Sinikankaan pakkaaminen * Tiedote poissaolosta puhelinkeskukseen* Videoinnin sopiminen Vinskin musiikkiin (Julia) * Yhden tuntiopettajuuden täyttö ....
 Toteutuminen   No niin klo 18.03 kotona. Tuli pitkä päivä. Hommat hoidettiin 95 %:sti. Päivään osui myös muutama ikävä  asia. . Niistä on tiedotettu ao. lasten koteihin.

Ei kommentteja: