Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2012

Pikkuviikonloppua!

5b-luokassa arvioitiin yhdessä lasten tekemiä mainoksia.
Asiantuntijaraatina oli 4.-luokkalaisten TVT-ryhmä.
HIENO päivä. Tein varhaisaamun hommia kotona. Klo 10:ksi ajoin koululle isännöimään päivän vieraita Amerikan mantereelta. Heitä oli kolme: viehättävä neiti  Washintonin opetushallinnosta, professori Eduardo Andere ja hänen meksikolainen rehtoriystävänsä.

Perinteiseen tapaan näytin muutaman dian koulumme toimintatavasta, kiersimme seuraamassa opetusta Uma Jutilan ja Pirjo Liljan SiniMix-ryhmässä, Johanna Pelkosen, Timo Takon ja Tiina Jukkalan sekä Ulla Hämäläisen ja Julia Uotilan 3ab-luokissa.  Siestalla he seurasivat Riston ja Jukan  vetämien kerhojen toimintaa. Ja sopivassa välissä tarjosimme vieraille Kaitsun ja Arjan loihtiman maittavan koululounaan. Eduardo tekee tutkimusta suomalaisesta Pisa-ihmeestä, ja hän ehti vielä haastatella minua ja Juliaa siihen.

HEITIN vieraat Leppävaaran asemalla klo 14  ja kiiruhdin vielä Vinskin kuvauksiin Jukan luokan studioon. Kuvaukset etenivät vallan mainiosti. Sitten purkamaan sähköpostia.

Laitan tähän loppuun keskentekoisia pikkumaistiaisia, siitä kuinka sininen kangas mahdollistaa kaikenlaisia jekkuja. Ja siitä, mitä on vielä opeteltava.ENNEN kotiinlähtöä sain vielä mukavan puhelun virastosta. Hioimme "juonia" Tukholman opintomatkalle.

Ei kommentteja: