Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, maaliskuuta 11, 2011

Kino Aurorassa Prinsessa Ruusunen

TÄNÄÄN kokoonnuimme taas saliin Kino Auroraan. Ohjelmassa oli heti toisen maailmansodan jälkeen tehty satuklassikko "Prinsessa Ruusunen". Leffalisenssin maksaneina saatoimme  katsoa elokuvaa hyvällä omallatunnolla.  

Aikuiset osasivat nauttia leffasta mm. siksi, että rooleissa oli Suomen suuret näyttelijät Eeva-Kaarina Volasesta Aku Korhoseen. Nykylapsille 1 t 33 minuutin leffa oli ehkä tempoltaan hidas ja efekteiltään simppeli. Salin lattia on kova, ja vaikka välissä oli välitunti, niin kulttuurisivistyksen hankkiminen saattoi käydä pyllyn päälle.

HUOMISTA Auroran päivää valmisteltiin monessa luokassa. Mainoksia ja ohjekylttejä urakoitiin. Varjoteatteriesitystä harjoiteltiin. Ripa rakensi saliin yhden isämme kanssa äänentoistojärjestelmää bändiesityksiä varten. Jne.

Ruokana oli tänään extrahyvää häränhöystöä. Kyllä Auroran kouluruoka on tosi korkeatasoista ja maukasta. Myös mediassa huolta herättäneiden lisäaineiden karsimisessa Espoo on edelläkävijöitä, kertoi ruokapalveluesimiehemme Kai.

Iltapäivällä tapasimme uuden vahvistuksemme: maaliskuun lopulla meillä aloittavan erityisopettajan Pia Mäki-Kokkilan. Tervetuloa taloon.

PS. Terveisiä Jukka Jokirannalta. Hänen pitäisi pian päästä kotiin. Toipilasaikaa on kuitenkin vielä varmaan edessä. 

Pienen huilauksen jälkeen nyt on taas noustava ja lähdettävä Vantaalle Luokanopettajaliiton hallituksen kokoukseen. Huomenna on liiton vuosikokous, ja tiedottajalle on kaikenlaista pikkuhommaa luvassa.

1 kommentti:

Esa Kukkasniemi kirjoitti...

Moro Martti

Piassa saatte varsinaisen energiapakkauksen, varsinaisen ydinvoimalan. Ollaan opiskelukaverit tuolta jostain vuosien takaa. Terveisiä! Ja onnittelut hyvästä valinnasta.

t. naapurikunnan reksi