Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, maaliskuuta 28, 2011

Kick Off OPS

OIKEASTI Kick off on kai aloituspotku amerikkalaisessa jalkapallossa. OPS-työn osalta se tarkoittaa, että nyt työ oikeasti starttaa. Auroran koulukohtainen ops-työ alkoi tänään.

JOKAISELLA seuraavalla viikolla  koko kevään ajan on oma pedagoginen teemansa. Sitä avataan maanantaiaamun YT:llä ja työstetään saman päivän iltapäivällä tiimiaikana.  Pyrimme näin tiivistämään yhteisen työn määrän noin  300 työtuntiin.

TÄMÄN viikon teemana oli opetustyön arvot. Minä alustin. Tiimit ideoivat tekstiä, ja lähettävät sen minulle emailina. Editoin niistä sitten koulukohtaisen osuuden ja pudotan sen sitten Wilmaan.

Touhua riitti muutenkin

MUUTENKIN tänään oli hoppupäivä. Päivän highlight oli oman  alueemme oppilassijoittelukokous. Pohjois- Espoon rexit kävivät läpi uudet eput ja pohtivat yhdessä viraston väen kanssa, mihin kouluun kukin heistä sijoitetaan. Lautakunta päättää kunkin koulun ekaluokkalaisten määrän 14.4. kokouksessaan. Päätökset pannaan kuoriin ja lähetetään huoltajille ulkopostissa 20.4.  Siihen saakka oppilaslistat ovat ei-julkisia. Tietoa vanhemmille ei saa antaa puhelimessa mm. siksi, että oppilaissa on yhä enemmän sellaisia, joiden osoitetiedot ovat turvallisuussyistä salaisia.

Monenlaiset oppilaiden ja huoltajien murheet toivat koulupäivään taas väriä :-) Ikea-kassissa kulki koulun ja kodin väliä 20 kg deadlineja pelkäävää asiakirjaa.

Ei kommentteja: