Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, huhtikuuta 21, 2009

TIP- Kesäkerhoon!


USEAt huoltajat ovat kyselleet, tarjotaanko TIP-toimintaa myös tulevana kesänä. Rehtorin alustavan kyselyn mukaan halukkuutta toimintaa kohtaan näyttäisi olevan, joten ohessa on infoa ilmoittautumisohjeineen.

TIP-toimintaa tarjotaan kesäkuussa yhteensä kolmen viikon ajan arkisin klo 9-15 (ma 1.6. - to 18.6.). Kukin huoltaja voi valita lapselleen joko päivä- tai viikkokohtaisen osallistumisjakson siten, että päiväkohtainen maksu on 10 euroa, viikkokohtainen 40 euroa, ja koko toimintajakso 100 euroa. Hinta sisältää toiminnan lisäksi myös kevyen välipalan (leipää, maitoa jne.), jota voi halutessaan täydentää omilla eväillä. Ohjaajina toimivat Tipistä tutut Noora Hellström ja Janina Schiray.

Ilmoitathan lapsesi mukaan kesätoimintaan sähköpostitse (sari.torronen (at) espoo.opit.fi) 3.5. mennessä. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

1. Lapsesi nimi + mahdolliset ruoka-aineallergiat
2. Minkälaisen osallistumisjakson otat lapsellesi
3. Osoite, johon lasku lähetetään
4. Kotiinlähtötiedot (saako lapsesi lähteä toiminnasta itsenäisesti tai haetaanko hänet / mihin aikaan)

Muistathan lisäksi, että ilmoittautumisesi on sitova. Tämä siis tarkoittaa, että maksu peritään, vaikka lapsesi ei jostain syystä osallistuisikaan toimintaan. Rehtori on luvannut selvittää vakuutusasiat ennen toiminnan alkua.

Janina ja Noora

Ei kommentteja: